Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Αλέξη, δεν βαρέθηκες;

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας έχει επικοινωνιακό χάρισμα, αλλά όπως έχουμε επισημάνει έχει κι ένα άλλο: Αυτό του ανθρώπου που δείχνει να μην έχει να χάσει τίποτε, οπότε δεν έχει και ηθικούς φραγμούς. Ακόμη και σε μια ζωντανή συνέντευξη καταφέρνει, είναι η αλήθεια, να απαντά σε όλα χωρίς να απαντά σε τίποτε.
Είναι χάρισμα να μοιράζεις σανό και να τρέχουν κάποιοι ακόμη να φάνε. Να λες τόσα ψέματα με τόσο πιστευτό τρόπο. Από την εποχή του Ανδρέα είχαμε να δούμε έναν τόσο πειστικό ψεύτη ο οποίος έχει ένα μόνιμο επιχείρημα και το χρησιμοποιεί όποτε στριμώχνεται: «Εγώ έκανα εκλογές, επομένως ξεχάστε όλες τις παπάτζες που έλεγα».
Η αναβάπτιση του Τσίπρα στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 του δίνει τη δυνατότητα να μας τσακίζει τον τελευταίο 1,5 χρόνο χωρίς να μιλάμε, χωρίς να αντιδρούμε. Τα θέλαμε και τα πάθαμε, μας τα πετάει στα μούτρα και κάνει ό,τι γουστάρει.
Η συνέντευξη με τον
Νίκο Χατζηνικολάου κύλησε όπως την περιμέναμε. Ο δημοσιογράφος είναι η αλήθεια, προσπάθησε να τον στριμώξει αλλά προσέκρουσε στην άρνηση του Τσίπρα να απαντά επί της ουσίας. Δικαιολογούσε τα πάντα λες και στη χώρα αυτή έχουμε και εθνική αμνησία και εθνική... γαϊδουριά ώστε να μην καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει στη χώρα.
Ο πρωθυπουργός «υποσχέθηκε» ότι θα πάρει πίσω τα μέτρα που θα ψηφίσει αν δεν δοθεί λύση για το χρέος. Απίστευτο. Θα ψηφίσουν στα τέσσερα το μνημόνιο – plus, θα γίνει δηλαδή νόμος χωρίς να έχουν ούτε την ελάχιστη λύση για το χρέος, κι αυτό το λέει επιτυχία. Και θα κοροϊδέψει τους κυβερνητικούς βουλευτές (οι οποίοι άλλοθι ψάχνουν για να ψηφίσουν... μαρς) λέγοντάς τους ότι μπορεί και να μην εφαρμοστούν τα μέτρα.
Αιώνιος και παθολογικός ψεύτης είπε ότι βρήκε από τον Σαμαρά χρεοκοπημένη χώρα ενώ έκανε και την εξής απίστευτη τοποθέτηση. Όταν του είπε ο Χατζηνικολάου τη δήλωσή του για τον Γ. Παπανδρέου ότι με 15% στις δημοσκοπήσεις δεν μπορεί να μένει στην κυβέρνηση (ενώ αυτός μένει) απάντησε ότι τότε είχαν βγει στους δρόμους χιλιάδες κάθε μέρα και ήταν απονομιμοποιημένη η κυβέρνηση. Μα φυσικά, στους δρόμους, στις πλατείες, στα διόδια, στις Σκουριές, στα έργα που έκαναν οι εργολάβοι, στην Cosco, στον ΟΛΘ, στο Ελληνικό, στη ΔΕΗ είχαμε επεισόδια και σκληρό ροκ από συνδικαλιστές επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ τους οργάνωσε. Ο άκρατος λαϊκισμός του Τσίπρα και της παρέας του που εξέθρεψε την χύμα κατάσταση που έζησε και η κυβέρνηση Παπανδρέου και η κυβέρνηση Σαμαρά. Τότε που όποιος γούσταρε έκανε επεισόδια και διέλυε την κοινωνική συνοχή της χώρας. Τότε που η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό ήταν εξευτελιστική γιατί άνθρωποι σαν τον σημερινό πρωθυπουργό βοήθησαν. Τώρα, λοιπόν, που είναι όλοι αυτοί οι διαμαρτυρόμενοι; Μα φυσικά στην κυβέρνηση και τον κρατικό μηχανισμό.
Τέλος, για ακόμη μια φορά ακούσαμε την απολογία του περί αυταπατών ή για τη σκληρή κριτική που άσκησε σε Μέρκελ και Σόιμπλε οι οποίοι τώρα έγιναν αξιόλογοι πολιτικοί και αντίπαλοι. Οι αριστερές αυταπάτες που λέει ο Τσίπρας για να δικαιολογηθεί οδήγησαν τη χώρα ένα βήμα πριν από την χρεοκοπία, έφεραν ένα σκληρό μνημόνιο και τον Μάιο θα ψηφιστεί και το μνημόνιο plus. Αυτές οι αυταπάτες του Τσίπρα πληρώθηκαν με αίμα από τους Έλληνες. Μέχρι πότε θα πληρώνουμε το τίμημα των δικών του λαθών;
 http://www.antinews.gr

2 σχόλια:

  1. στή συνέντευξη,παρατηρώντας τή στάση τού σώματος,έβλεπες έναν τσίπρα αδίστακτο,αλαζόνα
    πού προσπαθούσε νά σέ πείσει ότι είναι λυπημένος γιά τά μέτρα πού θά φέρει.
    Ηταν σάν τό πληρωμένο δολοφόνο πού σέ κοιτά στά μάτια τήν ώρα πού σέ πυροβολεί μέ αληθινό όπλο.
    Εχουμε νά κάνουμε μέ τή καινούργια συμμορία γκάνγκστερς πού λυμαίνεται τή χώρα,οι
    προηγούμενες συμμορίες μοιάζουν,μπροστά του, σχολιαρόπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΑΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά