Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Κυριάκο παραιτήσου!

Είναι σαφές! Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πρέπει να παραιτηθεί. Η νεοφιλελεύθερη κομπανία που έχει καταλάβει την Ρηγίλλης τα τελευταία δύο έτη και πήρε με δόλο στην συνέχεια την εξουσία, έχει υπογράψει δύο μνημόνια, έχει διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις και έχει γεμίσει την χώρα με σκουπίδια. Μόνο μία Αριστερή κυβέρνηση μπορεί να δώσει λύσεις.
Ως εδώ! Δεν υπήρξε στο παρελθόν άλλη κυβέρνηση τόσο δοτική στις επιταγές του διεθνούς κεφαλαίου όσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει όμοιό της στην  σύγχρονη ιστορία του τόπου. Το Κοινοβούλιο έχει μετατραπεί επί των ημερών του κ. Μητσοτάκη σε εργοστάσιο παραγωγής μνημονιακών νόμων και οι υπουργοί της κυβερνήσεως έχουν καταστεί διακοσμητικοί, καθώς ακόμη και οι υπουργικές αποφάσεις έρχονται απευθείας από τις Βρυξέλλες και μεταφράζονται από την αγγλική. Ο υπουργός των Οικονομικών πρότεινε πρόσφατα στο υπουργικό συμβούλιο να μην γίνεται ούτε καν η μετάφραση, καθώς έτσι θα
επιτευχθεί περαιτέρω εξοικονόμηση πόρων.
Ο εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα, ο κ. Τζανακόπουλος ισχυρίστηκε κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, πως η Νέα Δημοκρατία ευθύνεται για την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια που έχουν πνίξει την Ελλάδα, για την υπόθεση του Noor 1, ακόμα και για την απόφαση των ένστολων αστυνομικών να κάνουν εκδήλωση στα Εξάρχεια.  Η βασική κατεύθυνση μέσα στην οποία έχει επιλέξει να κινηθεί η Νέα Δημοκρατία θυμίζει τις πιο σκοτεινές περιόδους της Δεξιάς, δήλωσε ο κ. Τζακανόπουλος.
Τι άλλο θα πρέπει να ειπωθεί για να τοποθετηθούν τα πράγματα στην θέση τους; Πώς αλλιώς μπορεί να εξαναγκαστεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να εγκαταλείψει την εξουσία; Οι καταγγελίες του κ. Τζανακόπουλου υπήρξαν καταλυτικές. Ιστορική παρέμβαση, όπως και όλες οι άλλες παρεμβάσεις της ηγεσίας της ελληνικής Αριστεράς.
Θανάσης Μαυρίδης-liberal.gr

ΥΓ:  Ο δικαστικός λειτουργός που βρέθηκε από τον Αριστερό Τύπο (της αληθείας και της ελευθεροτυπίας) στο επίκεντρο « αποκλειστικών πληροφοριών» για την προσωπική του ζωή, στις παραμονές της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες,  αθωώθηκε ομόφωνα από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Μήπως αισθάνεται κανείς «συνάδελφος» την ανάγκη να ντραπεί λίγο; Το να ζητήσουν συγνώμη είναι ίσως κάπως υπερβολικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά