Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Μεταμεσονύχτιο «ξεσάλωμα» στο Twitter για #βράβευση_τσίπρα και kolotoumba


Πολύ καυστικά σχόλια για τον Αλέξη Τσίπρα που έσπευσε στο Παρίσι προκειμένου να βραβευτεί για την περίφημη kolotoumba ανέρτησαν από εχθές το βράδυ δεκάδες χρήστες του twitter, τρολάροντας ακατάσχετα τα δύο βραβεία που -έτσι και αλλιώς- από μόνας του φαντάζουν σαν ένα χονδροειδές τρολάρισμα.
Το hashtag #βραβευση_τσιπρα βρίθει σχολίων διάπυρου σαρκασμού και έμμεσης πλήν οξείας κριτικής στις διακρίσεις που οι Γάλλοι επιδαψιλεύουν ξαφνικά στον Έλληνα πρωθυπουργό. Πάρτε μια γεύση:






















www.lykavitos.gr/

7 σχόλια:

  1. Σε κάθε κοινωνια υπηρξαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν παρανοικοι και στραβοι, ανωμαλοι και καθυστερημενοι, κακοθυμοι και ζηλιάρηδες, αναξιοι και τεμπέληδες, αμαθεις και αγνωμονοι και παει λεγοντας, όμως,
    η αξια και η προσφορα στη κοινωνια μας ενός αξιολογου ατομου σαν τον κ. Τσιπρα ευτυχως δεν μειωνεται , ουτε μετριεται με τις εκτιμησεις και συμμετοχες στα Τwitter από τα διεστραμενα κι αυπνα νυχτοπούλια με τις παρανοικες τους αναρτησεις .

    Ευχομαι ο Θεος να ευλογει τον κ. Τιπρα /God bless Mr ΤΣΙΠΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το τσιρκο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σκορπιζει παντου το γελιο...δεν θελω ακομη να πεσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:17
    GOD BLESS TSIPRAS ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ,
    Τσίπρας: «Παραλαμβάνω το βραβείο στο όνομα του ελληνικού λαού»

    «Στον ελληνικό λαό ανήκει το βραβείο αυτό και εγώ το παραλαμβάνω στο όνομά του». Με τα λόγια αυτά ο Έλληνας πρωθυπουργός παρέλαβε το βραβείο «Πολιτικού σθένους» που του απένειμε σήμερα το πρωί ο Πατρίκ Πατρίκ Βάσμαν, ιδρυτής του περιοδικού Politique Internationale, ύστερα από μια παρουσίαση της κυβερνητικής του δράσης.

    Τουτα τα συνετα και καλως επιλεγμενα λογια του κ. Τσιπρα με κανουν περιφανο σαν
    Ελληνανα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από την πλευρά των Ευρωπαίων ο ΤΣΙΠΡΑΣ πληρούσε πλήρως τα κριτήρια για την απονομή του συγκεκριμένου βραβείου. Δίνεται σε πολιτικά πρόσωπα που ξεπερνούν τα ιδεολογικά τους πιστεύω
    και αναγνωρίζουν την νέα τάξη πραγμάτων. Τώρα όποιος νομίζει ότι η αλλαγή στάσης του ΤΣΙΠΡΑ ωφέλησε τη χώρα η όχι θα το δούμε στο άμεσο μέλλον. Κανείς δεν ξεφεύγει από την σκληρή πραγματικότητα. Η ιστορία είναι πλήρης ανάλογων παραδειγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ
    ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ(ΣΤΗΡΙΖΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ -ΕΞΑΓΩΓΕΣ) ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΑΠΕΛΥΣΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ 60% ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ
    ΕΛΑΤΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ φίλε μου για τα αποτελέσματα της πολιτικής του αλλά πρέπει να γνωρίζεις όπως και εσύ ομολογείς η διακυβέρνηση της χώρας είναι αποτέλεσμα της επιλογής του λαού στις δημοκρατικές χώρες. Πρέπει να μη μας παρασύρουν οι πελατειακές μας σχέσεις με τους πολιτικούς γιατί έχουμε όλοι ευθύνη για ότι μας συμβαίνει, αφού δεχόμαστε να ζούμε σε μια χώρα-προτεκτοράτο και συνεχίζουμε να ψηφίζουμε ανίκανους από όλους τους πολιτικούς χώρους.

    Αν θέλαμε πραγματικά να αλλάξουν τα πράγματα, θα είχαμε κάνει σημαία και κεντρικό αίτημα την απόδοση Δικαιοσύνης για το μεγάλο έγκλημα της χρεοκοπίας της χώρας. Οκτώ χρόνια μετά, ούτε κιχ. και εμείς ως ηλίθιοι, συνεχίζουμε να αποθεώνουμε πολιτικούς απατεώνες και να παρακολουθούμε τα ΜΜΕ ελεγχόμενα από τους ολιγάρχες, κόμματα και κυβέρνηση.Οι Έλληνες οργίζονται μόνο όταν κινδυνεύει η προσωπική τους υπόσταση.




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά