Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Ο Π. Παυλόπουλος οφείλει να παραιτηθεί

Στον πολιτικό βίο ενός πολιτικού ανδρός πολύ λίγες είναι οι στιγμές που αυτός συνομιλεί με την Ιστορία. Πολύ λίγες είναι οι στιγμές που με την στάση του καθορίζει την τύχη ενός ολόκληρου λαού. Οι συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών δεν βιώνει ποτέ αυτήν την οριακή εμπειρία.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται σήμερα σε αυτήν την κατάσταση. Βρίσκεται ενώπιον των ιστορικών ευθυνών του. Με την παρουσία του θα νομιμοποιήσει την δράση της συμμορίας που μας κυβερνά και σκευωρεί απροκάλυπτα κατά των πολιτικών του αντιπάλων;
Ή θα σταθεί στο ύψος των ιστορικών στιγμών και με την
παραίτηση του θα επιταχύνει τις εξελίξεις, δηλαδή θα επιταχύνει την διενέργεια βουλευτικών εκλογών;
Θα γίνει, εξ αντικειμένου, συνεργός στην απόπειρα αλλοίωσης του πολιτεύματος από μια συγκεκριμένη ομάδα που λειτουργεί εξωθεσμικά και παρακρατικά; Από μια ομάδα που επικεφαλής είναι ένας πολιτικός του φίλος;
Ή θα σταθεί εμπόδιο σε αυτές τις μεθοδεύσεις κατοχυρώνοντας έτσι την υστεροφημία του, αποδεικνύοντας συγχρόνως πως αποδοκιμάζει τους σχεδιασμούς του Δ. Παπαγγελλόπουλου;
Είναι ολοφάνερο πως η χώρα εισέρχεται σε παρατεταμένη περίοδο πολιτικής εκτροπής, με άγνωστη κατάληξη. Ποτέ στην ιστορία της Μεταπολίτευσης μια πολιτική συμμορία δεν μεθόδευσε την ηθική και πολιτική εξόντωση δύο πρώην πρωθυπουργών, ενός κεντρικού τραπεζίτη και προβεβλημένων στελεχών των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Ποτέ.
Μα δεν υπήρχε σκάνδαλο Novartis; αναρωτιούνται υποκριτικά τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ. Σκάνδαλο υπήρξε, ροή πολιτικού χρήματος δεν υπήρξε. Δωροδοκήθηκαν χιλιάδες γιατροί και πιθανόν μερικοί υπηρεσιακοί παράγοντες. Η συμμορία ήθελε να εμπλέξει, μέσω των κουκουλοφόρων μαρτύρων, και τους πολιτικούς της αντιπάλους σε αυτό το σκάνδαλο. Και αυτή είναι η δεύτερη όψη του σκανδάλου Novartis. Η εργαλειοποίηση του από τον Ρασπούτιν και τους επίορκους εισαγγελείς, ώστε να εξυπηρετηθούν οι στόχοι του μπλοκ εξουσίας που κυβερνά την πατρίδα μας.
Οι εξελίξεις πλέον είναι απρόβλεπτες, καθώς οι συνωμότες αποκαλύφθηκαν και πλέον η διακύβευση των εκλογών αφορά και την προσωπική τους ελευθερία. Έχουν αποδείξει πως είναι ικανοί για τα πάντα.
Θα συμπράξει ο Π.Παυλόπουλος; ή θα σταθεί εμπόδιο στους σκοτεινούς σχεδιασμούς τους; Αν επιλέξει το πρώτο, τότε η πτώση του καθεστώτος θα τον συμπαρασύρει. Θα θεωρηθεί συνυπεύθυνος για ό,τι συμβεί.
Αν επιλέξει να παραιτηθεί, ώστε η πατρίδα μας να βαδίσει αμέσως σε εκλογές, τότε αναμφίβολα αυτήν την κίνηση του θα θυμούμαστε όλοι, μια κίνηση γενναιότητας και ευθύνης.
Οι δύο δρόμοι βρίσκονται μπροστά του. Ας διαλέξει.
Σ. Μουμτζής-liberal.gr

2 σχόλια:

  1. Τρομερος τιτλος αρθρου από πυγμαιο αρθρογραφο με κυριο μοτιβο να προκαλεσει ντορο, να κανει παταγο, να δημιουργησει βαβουρα!!!Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΕΙΣ

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά