Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Θεολόγος Λοκρίδος : Μια πονεμένη ιστορία

Σίγουρα για τον οικισμό Θεολόγου  μπορούμε να πούμε με σιγουριά το "κάθε πέρυσι και καλύτερα". Για ένα ολόκληρο οικισμό να διαθέτει ο Δήμος Λοκρών μόνο  τρεις κάδους και αυτοί σε απόσταση ενός χιλιομέτρου μεταξύ τους . Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς τον Δήμο που επαναλαμβάνονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια δεν λαμβάνεται δυστυχώς καμία μέριμνα. Κρίμα γιατί πρόκειται για μια πανέμορφη περιοχή που η αδιαφορία των αρμοδίων σταθερά υποβαθμίζει.

2 σχόλια:

  1. Ο πολιτισμος έφτασε και στον Θεολογο. Εάν δεν αλλάξουν νοοτροπία οι Θεολογιτες θα βουλιαξουν. Βεβαια και για να μιλάμε σοβαρά η απερχομενη δημοτική αρχη βαθμολογείται με κάτω του μηδενος. Τετοια μιζέρια δεν ξανάζησε ο Θεολογος. Εμείς όμως που εχουμε τα σπιτακια μας και ενώ είμαστε συνεπεις στις υποχρεώσεις μας όλο το χρόνο για να απολαμβανουμε ενα δίμηνο φταίμε σε κάτι? Ένα μόνο ταιριάζει ΑΊΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να πούμε και το άλλο. Ότι ο δήμαρχος οι αντιδημαρχοι και όλοι οι εκλεγμενοι δεν καλύπτονται από ασυλια. Καμια φορά χρειάζεται κι αυτό. Στο τέλος θα φτάσουμε και ΣΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά