Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Η αντιπολίτευση της τρίχας

Αίφνης τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα ενόχλησε που ο Κυρ.Μητσοτάκης και ο Κ.Μπακογιάννης εθεάθησαν αξύριστοι. Προσβλήθηκε η ...αισθητική τους.
Προσβλήθηκε η αισθητική όλων αυτών που ανεχόταν επί 54 μήνες την σαγιονάρα μέσα στην Βουλή, το ραχάτι στους καναπέδες του κοινοβουλίου, τις ατημέλητες εμφανίσεις κυβερνητικών στελεχών σε διεθνείς συναντήσεις.
Ενοχλήθηκαν με τα γένια του Μητσοτάκη, όλοι αυτοί που έτρωγαν σε λαδόκολες μέσα στα υπουργεία τους, υπό το βλέμμα του πρωτοκαπετάνιου.
Φυσικά, αυτή η αντιπολιτευτική κατάντια προδίδει και την απόγνωση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν περίμεναν αυτήν την νομοθετική ομοβροντία της κυβέρνησης.
Τα έχασαν και προσέφυγαν στις ...τρίχες.
Φυσικά, θα ήταν γελοίο να
ασχοληθεί κάποιος στα σοβαρά με τέτοιου είδους αντιπολίτευση και να επιχειρήσει να ανοίξει διάλογο με αυτούς που την ασκούν.
Όταν εξαντλήθηκε το θέμα των τριχών του Μητσοτάκη, οι Συριζαίοι ανακάλυψαν τα προβλήματα του λιμανιού της Σαμοθράκης, που ήταν η αιτία να ταλαιπωρηθούν αφάνταστα 1500 περίπου τουρίστες.
Ως παρθένες κορασίδες διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους γι΄αυτήν την ταλαιπωρία των παραθεριστών.
54 μήνες ήταν αυτοί στην κυβέρνηση και για τα προβλήματα του λιμανιού φταίει η κυβέρνηση των σαράντα ημερών. Αυτή ευθύνεται που δεν βρήκε, μέσα στο κατακαλόκαιρο, πλοίο που να μπορεί να μπει μέσα στο προβληματικό λιμάνι.
Κάποιοι ανόητοι ζήτησαν να πάει πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού. Προφανώς δεν γνωρίζουν τι γίνεται στο ΝΑ Αιγαίο.
Μάλιστα, αποκρύβουν το γεγονός πως στις 6 Ιανουαρίου 2019 ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας πήγε με ελικόπτερο στην Σαμοθράκη, ενημερώθηκε για το πρόβλημα και υποσχέθηκε την λύση του μέσα σε έξι μήνες.
Φαίνεται πως ούτε αυτό πρόλαβε να κάνει.
Να υπενθυμίσω στον αναγνώστη πως εκείνη την ημέρα μεταφέρθηκαν στην Σαμοθράκη με πλοίο του πολεμικού ναυτικού, Συριζαίοι χειροκροτητές για να αποθεώσουν τον αρχηγό.
Αυτά έκαναν και εμείς πάντα θα τους τα λέμε.
Είναι κανόνας στην πολιτική πως ό,τι έκανες, θα το «λούζεσαι». Γι΄αυτό είναι καλό τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο συγκρατημένα και να μην προκαλούν. Είναι πολύ νωπά τα «κατορθώματα» τους.
Αλήθεια, δεν γνωρίζουν πως με την αντιπολίτευση της τρίχας γελοιοποιούνται;
Κάποιοι δεν το γνωρίζουν, καθώς δεν γνωρίζουν τι είναι γελοίο. Και είναι πολλοί αυτοί. Κάποιοι άλλοι απευθύνονται σε έναν φανατισμένο κόσμο, που δεν έχει συνέλθει ακόμα από την τετραπλή ήττα. Που δεν θέλει να παραδεχτεί πως ο «άχαστος», ο «ούτε μια στο εκατομμύριο», έχασε από τον Κούλη.
Αυτοί βρίσκονται σε ομαδική παράκρουση, όπως φαίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως είναι επόμενο, όταν απευθύνεσαι σε φανατισμένους, να χάνεις τους λογικούς.
Και αυτό κινδυνεύει να πάθει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτήν την αντιπολίτευση που ασκεί.
Δεν καταλαβαίνουν πως οι πρώτοι μήνες μιας κυβέρνησης είναι ανέφελοι. Ο,τι και να λέει η αντιπολίτευση, δεν υπάρχουν ώτα για να την ακούσουν.
Πιο έξυπνος ο αρχηγός τους πήγε διακοπές στην Ισπανία και καλά έκανε. Ούτε για την φωτιά στην Εύβοια δεν βρήκε να πει μια κουβέντα. Έφυγε για να ξεχάσει.
Καλύτερα, παρά να ασκεί αντιπολίτευση της τρίχας.
Σ. Μουμτζής-liberal.gr

11 σχόλια:

  1. Και βεβαια θελει να παριστανει το ανδρακι με μουστακι και πολλες τριχες ο κ. Κουλης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΊΣΕΤΕ

      Διαγραφή
    2. εχει περιθωριο οσο ειχε κι μπαμπακας του φιλαρακι , ειτε δυομηση χρονια ακομα κι αρκετα θαναι ωστε να αποπερατωσει το χαος που μολις τ` αρχισε!!

      Διαγραφή
  2. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλαράκι Όταν έρθει στο τέλος του μήνα το ΕΝΦΙΑ μειωμένο 30% μη το δεχτείς γιατί θα είναι από το "Κουλη"!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βεβαια θα παρεις το γλυφιντζουρι σου αφου γιαυτο τον λογο και μονο τον ψηφησες τον κ. κουλη λεβεντη μ ~!!
      Λες όμως να ωριμασε τοσο η οικονομια μας η μηπως σκορπα απερίσκεπτα τα λιγα αποθεματα που με τοσο κοπο και παρα τη φτωχεια μας ειχε συμμαζεψει ο αγαπητος και συνετος Αλεξης μας??

      Διαγραφή
  4. Εσύ θα το γλύψεις το γλυφιτζουρι ναι η όχι, δεν μου απάντησες. Σε 4 χρόνια θα τρίβεις τα ματάκια σου με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας και θα και εσύ μεταξύ των ευεργηθεντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να ικανοποιησω τη περιεργεια σου απαντω στην ερωτηση σου με το πως δινω και προσφερω πολλα στην Πατριδα και δεν παιρνω ουδεμια βοηθεια από τα ελληνικα ταμια!!
      Λυπαμαι και στεαχωριεμαι όταν ανθρωπακια σαν και σε σενα χρησιμοποιουν τετοια κριτήρια για την εκτιμηση συμπατριωτων τους!

      Διαγραφή
  5. Σε πληροφορώ ότι εγώ πληρώνω στο Ελληνικό κράτος πολλαπλά από εσένα και δεν περνώ πίσω ούτε ένα ευρώ. Και ενοχλούμε πολύ Όταν βλέπω Ρομά και αλλοδαπούς να συνωστίζονται στη πλατεία του χωριού να περνούν επιδόματα από τους δικούς μου άδικους φόρους. Αν θέλει το κράτος να δώσει επιδόματα ας τα δώσει από την ανάπτυξη και όχι από την υπερφολογηση των εντιμων Ελλήνων φορολογουμένων και να μας λέει ξεδιάντροπα ο πρώην των οικονομικών ότι ήταν ταξική επιλογή η υπερφολογηση των εντιμων Ελλήνων, την απάντηση την πήρε το Ιούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανθρωπος που γραφει σε παρομοιο τροπο με τον δικο σου είναι παθιασμενος και επικινδυνα αρρωστος!!

      Διαγραφή
  6. Άσε τους χαρακτηρισμούς και τις αμπελοσοφιες και αν θέλεις διάλογο και να εκφράζεις τις απόψεις σου να επικαλείσαι επιχειρήματα που να ις στηρίζουν.Η μείωση του ΕΝΦΙΑ 30% είναι επιχείρημα. Όταν ο Τσίπρας το 2015 ισχυρίζονταν όταν θα τον κατάργηση ήταν για σένα ορθολογική εξαγγελία, τώρα που ο Μητσοτάκης τον ΜΕΙΩΝΕΙ 30% είναι γλειφιτζούρι. Διάλεξε και πάρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά