Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Έκπτωτος Πρόεδρος και Πρόεδρος εκπτώσεων

“Δεν μπορεί να με ανταγωνιστεί κανείς, είμαι αναντικατάστατη και κάθε προσπάθεια να με απομακρύνουν θα πέσει στο κενό”, δήλωσε (περίπου) η κυρία Θάνου, σχετικά με την απομάκρυνσή της από τη θέση της Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Είναι σαφές πως θα νικούσε σε όλες τις ανταγωνιστικές διαδικασίες επιλογής Προέδρου, οπότε καλό θα ήταν να την αποκαταστήσουν οι κυβερνώντες με μια δήλωση που να εκφράζει με σαφήνεια τη μεταμέλειά τους και την έμπρακτη συγγνώμη τους.
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες παλινόρθωσης η κυρία Θάνου θα κατέχει τον τίτλο του
έκπτωτου Προέδρου και όποιος άλλος μπει στο μεσοδιάστημα μόνο ως Πρόεδρος Εκπτώσεων θα μπορούσε να εκληφθεί από την κοινή γνώμη.
Πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα άμεσα και να διορθωθεί αυτό το λάθος. Η απομάκρυνση της κυρίας Θάνου απειλεί τη δημοκρατία, την ελευθερία και ευνοεί την κλιματική αλλαγή.
Η αλήθεια είναι πως σε γκάλοπ που κάναμε το μεγάλο άγχος των Ελλήνων τον φετινό Αύγουστο, ήταν η εργασιακή πορεία της κυρία Θάνου, το οποίο και κάλυψε τους προβληματισμούς τους για τα έξοδα της περιόδου μετά τας διακοπάς.
(Η φωτογραφία έρχεται από το μέλλον και πιο συγκεκριμένα από τη στιγμή που η κυρία Θάνου θα υποδέχεται στο Μαξίμου τον άμισθο σύμβουλό της επί των Οικονομικών Αλέξη Τσίπρα)
Πηγή: emo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά