Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ποιος είπε ότι ο Πολάκης θυμίζει… “τενεκέ”;

“Ο Πολάκης θυμίζει τενεκέ που όταν πέφτει κάτω κάνει θόρυβο”! Η περιγραφή ανήκει στον βουλευτή της Β’ Πειραιά της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλο που σχολίασε μ’ αυτό τον δηκτικό τρόπο την πρόσκληση του Παύλου Πολάκη στον Κωνσταντίνο Φρουζή για debate παρουσία κοινού! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση της Προανακριτικής είχε ανοίξει λογαριασμό με τον βουλευτή της ΝΔ τον οποίον εξύβρισε στους διαδρόμους της βουλής. Προφανώς ο Δ. Μαρκόπουλος του τη φύλαγε και με την πρώτη ευκαιρία του ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση. Τώρα εδώ που τα λέμε, αν και δεν είμαι ειδικός στους τενεκέδες, έχω πολλά
χρόνια να δω τενεκέ να θυμίζει τον Πολάκη. Εντάξει θορυβώδης ο τενεκές, θορυβώδης και ο Πολάκης, αλλά όπως και να το δει κανείς δεν υπάρχουν ομοιότητες. Ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στον πολλά βαρύ και ασήκωτο φίλο του Τσίπρα θα ήταν… ξεγάνωτος*.
*Άνθρωπος χωρίς γνώσεις, άχρηστος
tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά