Τρίτη 7 Απριλίου 2020

«Μένουμε όρθιοι» ή μήπως να μείνουν μουγκοί;

Ας με συγχωρέσουν οι σύντροφοι στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οι απανταχού συριζολάγνοι, αλλά οι προτάσεις του συντρόφου προέδρου είναι αναλόγου σοβαρότητας με τον τρόπο που άσκησε τα καθηκόντά του ως πρωθυπουργός.
Δεν ξέρω εάν θα μας οδηγούσαν σε μνημόνιο όπως είπε ο Σταϊκούρας, αλλά είναι βέβαιο ότι αντί να μείνουμε όρθιοι θα μέναμε στα τέσσερα, όπως είχε πει ο εξ αγχιστείας συγγενής Καμμένος.
Τέλος πάντων κάτι έπρεπε να πουν κι αυτοί βλέποντας τον Μητσοτάκη να «κάνει» και έβαλαν τα μεγάλα μυαλά της οικονομικής επιστήμης, τον Τσακαλώτο, την Αχτσιόγλου και τον Παππά, να βάλουν στα
μέτρα της κυβέρνησης κάτι παραπάνω. Δηλαδή, έβαλαν κάτω τα μέτρα της κυβέρνησης και πάνω σ’ αυτά πλειοδότησαν εκ του ασφαλούς.
Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση έχει στοκ προτάσεων από το 2012, οπότε ανάλογα με την περίσταση ανασύρει μερικές από αυτές και τις επικαιροποιεί. Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» θα ήταν προτομότερο για το ΣΥΡΙΖΑ να συνδυαστεί και μ’ ένα παράλληλο πρόγραμμα με το slogan «Μένουνε μουγκοί».
Ο ιός   
https://tomanifesto.gr/

3 σχόλια:

  1. Εχει και ο κ. Σταϊκούρας γνωμη επι των οικονομικων??
    Αυτον τον βλεπω τακτικα στη Λαμια και τον ακουω να κανει προεκλογικο αγωνα μοιραζοντας ΜΕΘ στο νοσοκομειο ,να εκκλησιάζεται η να κοβει αραδα βασιλοπιτες σε κάθε συλλογο, να γραφει καλες εκθεσουλες στη Καθημερινη κλπ., αλλα εκει που πρεπει να λαβει θεση και να ακουστει και η θεση της Ελλαδος μαζι με του ιταλου και Ισπανου συναδελφου του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σιωπα!! Ποτε μιλησε με αυτους για κοινη γραμμη στην Ευρωπη και ποτε ανταλλαξε τις αποψεις του μ~αυτους! Αναδεικνειεται πολυ κοντουλης για τις σημερινες περιστάσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις δικαιο να στειλουμε τον Βαρουφακη με τον Τσακαλωτο

      Διαγραφή
    2. Να σου πω φιλε θα προτιμουσα, ιδιαιτερα για να αλωνισουν και οι δυο τους τους Ολlανδους , οι οποιοi αφου μιζηξαν το αιμα των αφρικανων χωρων και ασιας με τις αποικιες τους αλλοτε , πανε με την ιδια πιπιλα να κανουν το ιδιο και στην Ευρωπη!Αν δεις σε τι λειβαδια ταιζουν τα γελαδια τους που στελνουν σε μας το κρεας και το γαλα τους θα τρεχεις ασταμάτητα πολλα χιλιόμετρα ωσπου να φτασεις στη Γαλλια που δε σε πιανει η βρωμα από τα ουρα των ολλανδικων αγελαδων!!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά