Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Τζένη Μπαλατσινού: «Σε αντίθεση με εσάς, εγώ δεν είμαι κρατικοδίαιτη»

Η σκληρή απάντηση της Τζένη Μπαλατσινού στον Στέλιο Κούλογλου για το Μένουμε Σπίτι!

Απάντηση στον Στέλιο Κούλογλου για δημοσίευμα ότι εισέπραξε χρήματα από τη διαφημιστική καμπάνια του Μένουμε Σπίτι, δίνει η Τζένη Μπαλατσινού. Το δημοσίευμα ανέφερε πως το site «jenny.gr» της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» και μάλιστα έχεο εισπράξει μεγάλο ποσό.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, η Τζένη Μπαλατσινού ξεκαθάρισε πως εδώ και ένα χρόνο δεν της ανήκει το site

«Προς αξιότιμο Στέλιο Κούλογλου (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω. Το jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.
in.gr

1 σχόλιο:

  1. Κυρια Τζένη Μπαλατσινού μην το παιρντε και τοσο κατακαρδα! Αν δεν εισθε κατά 100%κρατικοδιαιτη, εισθε τουλαχιστον κατά 50% από κρατικα χρηματα που οικονομα ο αξιεπαινος (?_) συζυγο σας εξαρτημενη!Σημασια εχει το ποσοστο κρατικοδιαιτων στην Ελλαδα και αυτό δεν είναι μικρο σθγκριτικα με αλλα ευρ. κρατη! Εξ αλλου κατά την ταπεινη γνωμη μου υποθετω, ότι τα 70 % των αθηναικων οικογενειων είναι κρατικοδίαιτοι! Ένα μεγαλο ποσοστο για να το βασταξει η καυμενη Χωρα μας!
    Δεν παμε καλα κυρια Μπαλατσινού στο συνολο μας και αυτό είναι το μιζερο κακο στον τοπο μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά