Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Σύγκρουση με συνέχεια...



Το θέμα ταμπού για τον Συνασπισμό που αφορά τη μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ άνοιξε με βίαιο τρόπο προκαλώντας αναταράξεις σε μια ιδιαίτερη περίοδο για τον ΣΥΝ που βλέπει τα ποσοστά του καλοκαιριού να εξανεμίζονται.
Ο Λεωνίδας Κύρκος και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος αντέδρασαν οργισμένα στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που τους προέτρεπε να αφήσουν ήσυχη την νέα ηγεσία του κόμματος.Ο κ. Κωνσταντόπουλος μίλησε για «απρέπεια και αμετροέπεια» και ο κ. Κύρκος τόνισε ότι «θα λέει τη γνώμη του ελεύθερα και ο καθένας μπορεί να τη σχολιάζει».
Επειδή το πιθανότερο σενάριο είναι ότι μετά την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση δεν θα μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση, θα ήταν πολιτικά ορθό πέρα από αλαζονικές συμπεριφορές να βρεθεί ένας τρόπος συνεννόησης προεκλογικά μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ γιατί τα προβλήματα και οι αγωνίες των εργαζομένων ζητούν λύση και όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες στο όνομα κομματικών συμφερόντων και ιδεολογικών προκαταλήψεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά