Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Κόντρες στο Δημαρχείο.



Σύμφωνα με την εφημερίδα "σέντρα" 24 Νοε. 08,
για το θέμα της χορήγησης καρτών των διοδίων ,έχει δημιουργηθεί σοβαρό ρήγμα στους κόλπους της δημοτικής αρχής .
Το δημοσίευμα εστιάζει το πρόβλημα στο ότι η τριμελής επιτροπή ελέγχου και χορήγησης των νέων καρτών ,ισχυρίζεται δια του πρώην Αντιδημάρχου Κ. Κοτρώνη ότι η επιτροπή εκτελούσε προφορικές εντολές του Δημάρχου.
Εμείς από τις 15 Νοε 08 είχαμε επισημάνει το πρόβλημα χωρίς να πάρουμε ποτέ μια υπεύθυνη απάντηση. Πάντως ποτέ δεν είναι αργά , ας κάνει έναν προσεκτικό έλεγχο ο κ. Δήμαρχος σε ποιους έχουν χορηγηθεί ήδη κάρτες και για λόγους ίσης μεταχείρισης να δώσει και στους υπόλοιπους .


6 σχόλια:

  1. Ο ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.
    ΑΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΦΡΟΝΙΜΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΦΥΡΑΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΡΑΓΓΕΛΗ...ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ...ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας τον πάρει ο φίλος του ο Γιαννάκης στο ΠΑΣΟΚ είναι και οι δυο μεγάλες προσωπικότητες...σε μας πλέον είναι βαρίδι...έτσι κι αλλιώς σαν αντιδήμαρχος τάφτυσε και δεν έκανε τίποτα..4 παραιτήσεις έκανε στον Τιμπλαλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΡΤΕΣ...ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας Δήμος με τεράστια προβλήματα και από τον πρώην και από τον νυν δήμαρχο, να ασχολείται μόνο με κάρτες διοδίων ...πού είναι η ανάπτυξη ? πού είναι τα έργα? αφήσαμε τις τύχες μας σε ένα καθηγητάκο του ΟΑΕΔ και σε ένα δάσκαλο ,και οι δυο με περιορισμένες γνώσεις που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους...καλά να πάθουμε με τις επιλογές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΗ ΧΕΡΕΣΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ Ο ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΘΗ ΠΛΑΚΑ ΑΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΗ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ,ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΓΟΘΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παιδιά αληθεύει ότι ο δήμαρχος πέταξε έξω από το γραφείο του τον μέχρι προχθές Αντιδήμαρχο ο οποίος απειλεί τώρα ότι θα κατέβει μαζί με τον χρηστάκη για να κάνουν νταντά τον δήμαρχο;
    Ε...ρε ..γέλια που έλεγε και ο Καραγκιόζης....με όλους αυτούς τους Καραγκιόζηδες που τους ψηφίζουμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά