Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Απομυθοποίηση Αλέξη


Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ επικαλούμενη πληροφορίες που δίνουν "στελέχη του Συνασπισμού" γράφουν : Μέχρι την ανάδειξή του στην ηγεσία του Συν «το όνομα Τσίπρας ήταν οικείο σε έναν αμιγώς στενό κομματικό κύκλο από τον οποίο προερχόταν ο 32χρονος τότε υποψήφιος… δεν είχε επιδείξει έως τότε αξιοσημείωτες πολιτικές περγαμηνές. Η θητεία του στη Νεολαία, η προτέρα παρουσία του ως εκπροσώπου των φοιτητών του Πολυτεχνείου στο Πρυτανικό Συμβούλιο, αλλά και ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στο μαθητικό κίνημα των καταλήψεων της περιόδου Τεμπονέρα φαίνεται πως δεν συγκινούσαν ούτε τους ψηφοφόρους του ίδιου του Συνασπισμού. Όλες οι απόπειρές του να ασχοληθεί με τα κοινά στέφθηκαν στο παρελθόν με αποτυχία…..
Έτσι, το 2004 βρέθηκε ανάμεσα στους τελευταίους σε σταυρούς υποψηφίους του ΣΥΝ στην Α΄ Αθηνών, ενώ πολύ νωρίτερα δοκιμάζοντας την τύχη του στις νομαρχιακές εκλογές του 1998 εισέπραξε μεγάλη απογοήτευση αφού κατατάχθηκε σε χαμηλή θέση ανάμεσα στους υπόλοιπους υποψήφιους συμβούλους…»
Είναι εμφανής ο στόχος της εφημερίδας του συγκροτήματος για την απομυθοποίηση του κ. Τσίπρα και προκαλεί εύλογα ερωτηματικά αν αναλογιστούμε τα πανηγύρια των ίδιων κύκλων όταν ο ΣΥΝ κατέγραφε υψηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.
Για να απαλύνουμε τις εντυπώσεις θα λέγαμε στη ηγεσία του ΣΥΝ να μην το παίρνουν κατάκαρδα γιατί το ίδιο "παιχνίδι" παίχτηκε και εις βάρος του Γ. Παπανδρέου και τώρα προηγείται με 4.5 μονάδες , Αλέξη άφες αυτοίς ...


4 σχόλια:

  1. τον προσγειώνουν στην ωμή πραγματικότητα...ένας σκέτος φελλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα! Ε, όχι και απομυθοποίηση! Ο Τσίπρας δεν περιεβλήθη (ούτε το επιδίωξε) από κανένα μύθο, για να τον απομυθοποιήσει κάποιος.
    Όσο για τον (από πάνω) ανώνυμο σχολιαστή, ουδεμία έκπληξη. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος που θεωρεί "φελλούς" όσους συμμετέχουν σε μαθητικές και φοιτητικές κινητοποιήσεις, που διαδηλώνουν στη Γένοβα και στο Πόρτο Αλέγκρε, που σπάνε τα συρματοπλέγματα των μαφιόζων της νύχτας στην παραλία του Ελληνικού, που καταλαμβάνουν τη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης και τη μετατρέπουν σε ανοιχτό στέκι για άστεγους, που αρνούνται να εξαργυρώσουν τις ιδέες τους για 2-3υπουργεία. Κατ' αντίθεσιν προφανώς με μπαρουτοκαπνισμένους αγωνιστές τύπου Βαγγέλη Βενιζέλου, Παπαντωνίου, Πρωτόπαπα, Τσουκάτου, Δρύ, Σαλαλέ κ.α. που διαπρέπουν στην καθημερινή πάλη του Χρηματιστηρίου, των golden boys, των repos, των πολυτελών εξοχικών, των γιοτ, της διαρκούς αλληλεγγύης στη γενιά των 700 ευρώ τη μέρα και και της αταλάντευτης αλλαξοκωλιάς με τη συμπαθέστατη (και εσχάτως δεινοπαθούσα) τάξη των μεγαλοεπιχειρηματιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντροφε xrock αν δεν με απατά η μνήμη μου αυτός ο νέος Τσε Γκεβάρα δεν είπε για τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής διεθνούς ότι δεν είναι αριστερός...αχ τι κάνει το μαγαζάκι του ΣΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύντροφε Anonymous, ε όχι και νέος Τσε Γκεβάρα. Οι νέοι Τσε βρίσκονται στη Σοσιαλιστική Διεθνή και χτυπάνε αλύπητα τον καπιταλισμό, διαβρώνοντάς τον εκ των έσω. Καταλαμβάνουν δηλαδή κομβικά πόστα στο ΝΑΤΟ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τον ΟΟΣΑ κ.λπ. Ενίοτε περνούν και στην ένοπλη πάλη, όπως π.χ. με τις βόμβες στη φωλιά του διεθνούς ιμπεριαλισμού, το Βελιγράδι. Άσε που σε λίγο θα κυκλοφορήσουν και τα ημερολόγια (όχι της μοτοσυκλέτας, αλλά) του ποδηλάτου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά