Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Νομαρχιακό συμβούλιο


Τα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού "Πρώτα η Φθιώτιδα" και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου " σφυροκόπησαν " ανελέητα
τον Νομάρχη για πράξεις και παραλείψεις σχετικά με το μεγάλο θέμα του Μαλιακού,
καταθέτοντας ταυτόχρονα άμεσα υλοποιήσιμες προτάσεις.
Ο κ. Χειμάρας βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση
να υποστηρίζει τη κυβέρνηση για την "ηχηρή απουσία" της όλο αυτό το διάστημα.
Στη πρωινή ημερίδα της Νομαρχίας δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και τα ψάρια έτοιμα πάλι για το τηγάνι μας . Αν προσεχώς υπάρξουν κρούσματα σε καταναλωτές και κολυμβητές οι αρμόδιοι να γνωρίζουν ότι τα "γραπτά μένουν" .



2 σχόλια:

  1. Από τον ήχο του σφυριού και του αμονιού δεν έκλεισαν μάτι οι περίοικοι! Μου έχρεται στο νου ένας στίχος από ένα τραγούδι του Βασ. Παπακωνσταντίνου που μιλάει για ένα παιχνίδι και τα τοιαύτα. Ουκ ολίγοι οι αφελείς σε αυτό τον τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι επιστήμονες δώσανε με πάρα πολλά στοιχεία, τεκμηριωμένες απαντήσεις μετά από πολλές έρευνες σε σε πολλά δείγματα που λείφθησαν από τον Μαλιακό και από τις περιοχές που εντοπίστηκε το κυρίως πρόβλημα.
    Αλλά εδώ στην Ελλάδα συνηθίζουμε να ακούμε όλους τους άσχετους που έχουν πάντα μια άποψη επι παντός επιστητού, (εγώ πιστεύω και επι παντός επιπεσμένου).
    Από την ημερίδα έλαμψαν δια της απουσίας τους "πολλές" "μοιρολογιάζουσσες" και "κραυγάζουσσες" διότι δεν υπήρχαν μικρόφωνα στον αέρα, ήταν βλέπεται η ώρα των σχετικών να μιλήσουν.
    Και κάτι τελευταίο στην κ. Τόνια Αντωνίου δεν βρέθηκε ένας να της πει την τεράστια ευθύνη που φέρει το κόμμα της για την κληρονομιά των χιλιάδων χωματερών που άφησε πίσω; Ένα πρόβλημα που έπρεπε να είχε λυθεί πριν δεκαετίες, ένα πρόβλημα που έχει φτάσει να διχάσει και τοπικές κοινωνείες.
    Πολύ όψιμο το περιβαντολογικό της ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά