Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ διορίσθηκε και μέλος στο ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ

Στην εφημερίδα Απογευματινή και στο κυριακάτικο φύλλο, της 26-4-2009, διαβάσαμε με έκπληξη ότι δύο αναγνωρισμένα μέλη και εξαίρετοι επιστήμονες της τοπικής μας κοινωνίας αναλαμβάνουν ρόλο στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΓΟΣΕ. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΤΕΕ Θράκης Νίκο Παπαθανασίου και για τον αντινομάρχη Ροδόπης Κώστα Κατσιμίγα!!! Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρία, ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε., είναι θυγατρική εταιρεία του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος και υπάγεται στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι ο υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης τοποθέτησε δυο συντοπίτες του στον συγκεκριμένο οργανισμό.

Αν όμως δεν υπάρχει για τον Νίκο Παπαθανασίου κάποιο πολιτικό ζήτημα, καθώς ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης ανήκει στην κυβερνητική παράταξη, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Κώστα Κατσιμίγα, ο οποίος εκλέγεται με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ στη Νομαρχία Ροδόπης και μετέχει στην Επιτροπή του Εκλογικού Αγώνα για τις Ευρωεκλογές της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης!!! Οπότε για το κόμμα του ΠΑΣΟΚ υπάρχει ένα ηθικό πολιτικό ζήτημα, το οποίο η Νομαρχιακή Επιτροπή καλείται να το λύσει άμεσα…
Σύμφωνα με πληροφορίες η επιλογή των δύο συμπολιτών μας, αποφασίστηκε το τελευταίο 10ημερο, μεθοδεύτηκε από το πολιτικό γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Κομοτηνή, ενώ οι διαβουλεύσεις έγιναν μυστικά και τηρήθηκε από την μεριά των νέων μελών του ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ απόλυτη σιγή ιχθύος.
Ακόμα ένα ερώτημα όμως που πρέπει να απαντήσει ο υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, είναι για το αν τώρα έχει την πλειοψηφία στο νέο σχήμα του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας!!!

piazzadelpopolo.blogspot.com

Σημείωση : Η σοβαρή αυτή καταγγελία πρέπει να προβληματίσει όλα τα στελέχη του κινήματος. Δυστυχώς τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές , καλύτερα να τους ξεσκεπάσουμε τώρα πριν πάρουν και κυβερνητικές θέσεις.

5 σχόλια:

  1. Αντε και στα δικά μας. Θα μάθουμε τελικά για τον πρωην νομάρχη, πρωην στέλεχο του Σταικούρα ( επ λάθος Υπουργείο Παιδείας) που εσχάτως έγινε και μέγας ιχθυολόγος? Τα λαμόγια μυρίστηκαν εξουσία και καταφθάνουν τρέχοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΛΕΓΕ "ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΛΑ" ΤΟ ΕΝΟΟΥΣΕ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΞΩ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ!!!
    ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΦΙΛΕ 8:23, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΦΙΛΕ 12:56 EINAI ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά