Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Πάρε με στο τηλέφωνο...


Μεγάλη επιτυχία Καραμανλή. Συνομίλησε, κατά το Μαξίμου, επί 20 λεπτά με τον Πούτιν. Σε ποια γλώσσα, δεν ξέρουμε ακριβώς, δεδομένου ότι ο Πούτιν μιλάει τα αγγλικά σε επίπεδο «χάου αρ γιου» και «άι εμ φάιν» και ο Καραμανλής από ρώσικα, ζήτημα να ξέρει κανένα «χαρασό», και πολύ είναι! Αλλά κι αυτό το 20 λεπτά, επίσης δεν είναι και πολύ βέβαιο, διότι κάτι γραμμόφωνα του Μαξίμου, κατά τι σεμνότερα, τα 20 λεπτά τα έκαναν 18! Αλλά κι αυτό αμφισβητείται, δεδομένου ότι αν βάλει κανείς κάτω όσα «διέρρευσε» το Μαξίμου και μετέδωσαν οι διάφορες... ΥΕΝΕΔ, καλύπτουν συνομιλίες ώρας και βάλε- και σε μονόλογο! Να λέει ο ένας και να ακούει ο άλλος.

Συμπέρασμα: οι άνθρωποι πιάνονται, όπως ο πνιγμένος, από τα μαλλιά τους. Πιστεύουν ότι με κάτι τέτοια πυροτεχνήματα θα αλλάξουν το κλίμα. Ότι ο κόσμος θα πει «α, για να μιλήσει με τον Πούτιν σημαίνει ότι είναι μεγάλος, ότι τον υπολογίζουν, ότι είναι ικανός να κυβερνάει τη χώρα, ας τον ξαναψηφίσουμε». Παιδιά, όχι 20 (ή 18) λεπτά να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Πούτιν, 24 ώρες την ημέρα να μιλάει, το κλίμα δεν αλλάζει. Η κοινωνία τον έχει προεξοφλήσει τον Καραμανλή. Και γνωρίζει ότι δεν έχει να περιμένει τίποτε από αυτόν...
Γ. Παπαχρήστος ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά