Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Συμβαίνουν εις Τουρκίαν...


Πριν από μερικούς μήνες παραιτήθηκε από τις τάξεις της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας ο υποπτέραρχος Hüseyin Levent Türkmen, υπεύθυνος επιχειρήσεων της 1ης Τακτικής Αεροπορικής Διοίκησης της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας (Μπαλίκεσιρ). Η παραίτησή του θεωρήθηκε μεγάλη έκπληξη, αφού ο Τουρκμέν εθεωρείτο ένας από τους αξιωματικούς που διεκδικούσε με αξιώσεις τη θέση του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας της γείτονος, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο αξιωματικός αυτός συντονίζει τις παραβιάσεις των τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο του Αιγαίου.
Σήμερα η εφημερίδα Γενί Σαφάκ έγραψε ότι ο λόγος της παραίτησης του Τουρκμέν ήταν ένα πάρτι με κοκαΐνη και βιάγκρα, πάρτι στο οποίο συμμετείχε ο ίδιος σε δωμάτιο ξενοδοχείου με την Nevin L., γκαρσόνα σε ταβέρνα των Αδάνων.
Όλα έγιναν όταν η τουρκική αστυνομία εισέβαλε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Άγκυρα, μετά από καταγγελία ότι εκεί μέσα γινόταν πάρτι με χρήση ναρκωτικών ουσιών. Όντως, η αστυνομία βρήκε στο κρεβάτι τον Τούρκο υποπτέραρχο και την Νεβίν, ενώ βρήκε και ναρκωτικά και ένα χάπι βιάγκρα.
Με βάση το δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ, μετά από το γεγονός αυτό η τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ζήτησαν την παραίτηση του Τούρκου υποπτεράρχου, ο οποίος διατείνεται ότι κάποιοι του έστησαν παγίδα.
infognomonpolitics.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά