Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Το Νόμπελ

Έκανε όλη την υφήλιο να μιλάει για την Ελληνική οικονομία....
Δημιούργησε μια νέα στατιστική επιστήμη ...
Πολιτικός με όραμα  πειραματίστηκε σε μια οικονομική κρίση  πριν ακόμη προκύψει η παγκόσμια ...
Το όνομά του θα συνδεθεί με το πρώτο σοβαρό οικονομικό ταρακούνημα μιας ολόκληρης Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Κάποτε λέγαμε ότι ο Μητσοτάκης είχε προταθεί για το νόμπελ χημείας γιατί :
"πήρε το χιλιάρικο και το έκανε σκ..."
Μετά από όλα αυτά, τι βραβείο να δώσουμε στον "καταλληλότερο";

8 σχόλια:

  1. Ποιός, μπορεί να πιστέψει έναν κατα συρροή ψεύτη έως στο μέγεθος του αρχιψεύταρου, Γιωργάκη ότι για την οικονομία ευθύνεται, έστω μόνο ο Καραμανλής;
    Όταν αυτός ο ανίκανος και σε πολύ "μικρός" σε μέγεθος -και θα αποδειχθεί πολύ σύντομα- Γιωργάκης, συνταντίωταν με τον Καραμανλή, ότι και να του έλεγε ο Καραμανλής η απάντηση του Γιωργάκη ήταν πάντα η ίδια - Η μόνη λύση είναι οι εκλογές!!!
    Και έτσι ο Γιωργάκης έγινε πρωθυπουργός, μέχρι εκεί γιατί παραπέρα δεν θα έχει, ο Γιωργάκης θα είναι πρωθυπουργός και τίποτα άλλο, δεν θα υπάρχει κυβέρνηση όπως δεν υπάρχει, θα περάσει κάτι νομοσχέδια άνευ ουσίας, όπως για τους μετανάστες, θα λυθεί το σκοπιανό, γιατί είναι εκ φύσεως yes man, όπως και στα Ελληνοτπουρκικά θα υποχωρεί παντού γιατί είπαμε είναι yes man με καπέλο και η ζωή θα συνεχίζεται...
    Όσο για την οικονομία τα ήξερε και τα μαστώρεψε έξω στη ΕΕ όμορφα, όχι ο ίδιος, αλλά εκείνο το "γατόνι" ο Παπακωνσταντίνου, αυτός μωρέ που ήταν μέλος σε εκείνο το ΔΣ του ΟΤΕ, τότε που η Siemens έκανε ένα συνεχές πάρτυ!!!
    Και επί της ευκαιρίας μπήτε στο pasok.gr στις 9/9/2008 για να δείτε υπέροχες δηλώσεις του "γατιού" Παπακωνσταντίνου -στην αντιπολίτευση τότε- και για μην τυχόν τις έχουν "θάψει" τα Πασόκια μπήτε στο taxalia.blogspot.com/2010/2/blog-spot_8705.html να απολαύσεται αντιπολίτευση!!! Όσο για τα μέτρα, το ΄φχαριστήθηκα για τους δημοσίους υπαλλήλους όλοι "καταπράσινοι" είναι, το θέμα που προκείπτει είναι ότι θέλουμε δεν θέλουμε θα τους το δείνουμε έμεις το χαμένο εισόδημα τους, οι πολίτες, μέσω του λαδώματος, θα χυθεί "άπλετο" "λάδι" από ΄δω και πέρα, μη φοβάστε κανένας δεν θα τιμωρηθεί αν πιαστεί να λαδώνεται, υπάρχουν παραδείγματα!!! Άντε και καλά σαράντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι να βρείτε τι βραβείο να δώσετε στον "καταλληλότερο"...
    Μπορούμε να δώσουμε το βραβείο "Νόμπελ Ψεύδους" στον Πρωθυπουργότατο Γιωργάκη μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΛΙΕΑ ΠΟΥ ΤΑ ΨΑΡΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ALIEA ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΓΑΤΟΣ ΠΗΔΑΕΙ,ΓΑΤΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο 'ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ' ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο 'ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ' ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΑΛΙΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΟΤΙ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΛΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΡΒΑ ΜΕ ...... ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε "Δημότη", το μόνο που μπορώ να βγάλω σαν συμπέρασμα από τα γραφόμενά σου είναι "φασισμός", για το ύφος και "πανικός" για το "Γιωργάκης"!!!
    Και σου λέω ότι ο Γιωργάκης είναι και θα παραμείνει Γιωργάκης εκτός και αν "μικρύνει" ακόμη περισσότερο. Γιατί καταπράσινε φασίστα το μόνο μέτρο που δεν χρειαζόταν τώρα το χειμώνα η αγορά και ο λαός, ήταν η αύξηση του φόρου στα καύσιμα, γιατί τόση πρεμούρα στην αύξηση των καυσίμων και ειδικά τώρα;;; Όλα τα άλλα μέτρα μπορώ να τα δεχτώ, ακόμη μεγαλύτερα ψέματα μπορώ να τα δεχτώ -έχει πει πολλά περισσότερα το Πασόκ και στο παρελθόν και έχω πάθει ανοσία- αλλά τα καύσιμα;!
    Και αν κάνει και άλλη "πατάτα" -γιατί έχει κάνει πολλές- Ο Γιωργάκης σε λίγο θα τον γράφω με μικρό "γ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά