Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ανησυχεί, λένε, ο Καραμανλής...

Μέσα σε όλες τις σοβαρές φήμες που κυκλοφορούν από προχθές στην «αγορά» μετά την πρόταση του Μ. Σάλλα, διοχετεύεται και μία που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ανεκδότου. Λέγεται λοιπόν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής έχει «σοβαρές επιφυλάξεις» για την πρόταση. Και μέσω «κύκλων» της Πλ. Μαβίλη ανησυχεί μήπως η κυβέρνηση την αποδεχτεί. Ελπίζουμε ότι όλες αυτές οι φήμες διοχετεύονται από κάποιον «χιουμορίστα» συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, έτσι για να γίνεται λίγη πλάκα στις νεοδημοκρατικές παρέες. Γιατί αν δεν είναι έτσι και κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι ο άνθρωπος που δεν ανησύχησε επί πεντέμισι χρόνια για την πορεία στον γκρεμό της ελληνικής οικονομίας, τώρα ξαφνικά δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια για την τύχη της... Αγροτικής, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Τόσο σοβαρά που η επιστήμη της πολιτικής σηκώνει ψηλά τα χέρια και επείγει η παρέμβαση άλλων επιστημών. Όπως της ψυχανάλυσης...
Έθνος

7 σχόλια:

  1. Ο Παναγιωτακόπουλος του πασόκ είπε: Η πώληση του ΤΤ-Αγροτικής σηκώνει ειδικό δικαστήριο...μόνο που αυτή τη φορά δεν θα είναι σκευωρία...
    Αβάντα "χαρτοπετσέτα" "έθνος" θα τα "αλωνίσουμε" και τζάμπα μάλιστα τα ΤΤ και Αγροτική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΙΕΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...ΦΑΙΔΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aliea μπορείς να μας κατονομάσεις μια καλή εφημερίδα γιατί εσύ όλες τις βρίζεις ...πάντως τώρα όλες οι εφημερίδες τον Καραμανλή τον έχουν χε.....ακόμη και του χώρου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σε άκουγε ο "αείμνηστος" να λες έτσι για τον Παναγιωτακόπουλο, θα στα "έκοβε"...αν δεν είσαι θυληκού γένους!!! (Για ανώνυμο 4:48). Όσο για τον "τύπο" γενικά, τον θεωρώ αναξιόπιστο σε μεγάλο βαθμό, αλλά και καθοδηγούμενο, πάρε παράδειγμα τις εφημερίδες του δικού σου χώρο, τι "σούρνανε" στο γιωργάκη τότε στη κόντρα του με τον Βενιζέλο! Μετά τη νίκη του γιωργάκη..."σορόπια", "γλειψίματα" και γενικά πολύ "σάλιο"!!!
    Θυμάστε το "δεν ξαναγοράζουμε" το Βήμα σύντροφοι... και διαπλεκόμενοι οι μπομπολέοι και οι τεγοπουλέοι... και άλλα πολλά τέτοια φαιδρά "πασοκικα συντροφικά κουραφέξαλα", τέλος πάντων αυτός ο τύπος είναι ο δικό σας, αυτόν διαβάζετε να τον χαίρεστε και να τον γεύεστε, και επειδή ξεχνάτε, -εγώ όχι- ο "δικό σας" τύπος είχε γράψει κάποτε: "Να πέσει ο αχρείος" εννοώντας τον "αείμνηστο"!!! (αυτά για τον 5:20)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως διαβάζω "Το Παρόν" κάθε Κυριακή και μόνο αυτή την εφημερίδα η οποία όμως δεν προσφέρει δωρεάν DVD και είναι καθαρά πολιτική εφημερίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε aliea το Έθνος της εποχής έγραψε "έπεσε ο φαύλος" ,φυσικά ένα τρίμηνο πριν πέσει ο Ανδρέας είχε αρνηθεί το μεγάλο έργο της ΔΕΗ να δοθεί στον Μπόμπολα ιδιοκτήτη του Έθνους.
    Όπως καταλαβαίνεις όλα τα ΜΜΕ είναι διαπλεκόμενα με τα συμφέροντα και όταν δεν γίνεται η δουλειά τους εκβιάζουν αναλόγως.
    Η δουλειά η δική μας είναι να φιλτράρουμε την είδηση και να διαβάζουμε πίσω από τα ψιλά γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΕΙ Η ...ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΕΙ ΣΤΕΙΣΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ.!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά