Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Κύριοι συνέλθετε !

Διαβάστε εδώ την είδηση για την  εισήγηση του Ανώτατου  Ειδικού Δικαστηρίου για το Βατοπέδι.
Για την ιστορία όλα κρίθηκαν τον Μάιο του 2009 όταν η κυβέρνηση Καραμανλή έκλεισε νύχτα τη Βουλή  ενώ εκκρεμούσε η υπόθεση προφανώς για να επέλθει  η παραγραφή.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους τόσους νομικούς και συνταγματολόγους  όταν ανέλαβε κυβέρνηση σίγουρα θα γνώριζε ότι έγινε παραγραφή και όμως κατέληξε σε εξεταστική επιτροπή.
Κύριοι πολιτικοί συνέλθετε !
Με κάτι τέτοια τερτίπια η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος έχει πιάσει πάτο.Δεν τηρείτε πλέον ούτε τα προσχήματα, και δυστυχώς για  σας όταν θα έλθει η ώρα ο λαός δεν θα κάνει καμία εξαίρεση και θα σας βάλει όλους στο ίδιο τσουβάλι.

5 σχόλια:

  1. Εχομε νεα αστερια και ηρωες βγαλμενοι μεσα απο το λαο για το λαο.Τον Αποστολη Γλετσο...:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ -ΓΚΛΕΤΣΟΣ
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ! ΕΝΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ! ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ! ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ! ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ! ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ;; ΑΛΛΑ ΤΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΡΩΤΑΩ ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ύστερα από σύνολο καταγγελιών για αξιόποινες πράξεις
    Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών, διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η δικογραφία έπειτα από τη μήνυση Αυστριακού οικονομολόγου κατά του διεθνούς τραπεζικού ομίλου Goldman Sachs σχετικά με τη σύναψη ειδικής δανειακής σύμβασης με τη μορφή swap με το ελληνικό δημόσιο.

    Η δικογραφία, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη προς τον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, σχηματίστηκε κατά του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, αφού όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, «κατά την διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης, προέκυψε σύνολο καταγγελιών σχετικά με αξιόποινες πράξεις που φέρεται ότι τελέστηκαν από τον Έλληνα Πρωθυπουργό και μέλη του υπουργικού συμβουλίου κατά το χρονικό διάστημα των ετών 2000-2001».

    Να σημειώσουμε ότι όλη υπόθεση ξεκίνησε μετά από μήνυση κατά της Goldman Sachs που υπέβαλε τον Απρίλιο του 2010 Αυστριακός οικονομολόγος κατηγορώντας την τράπεζα ότι παραποίησε τον ισολογισμό της, εξαπάτησε την ΕΕ και τους πολίτες της και έθεσε σε κίνδυνο την ευρωζώνη με τη σύναψη του swap για λογαριασμό του ελληνικού δημοσίου.

    Η υπόθεση έφθασε στην Ελληνική Δικαιοσύνη ύστερα από καταγγελία Αυστριακού δικαστή «σχετικά με αξιόποινες πράξεις» από την κυβέρνηση Σημίτη. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και μόλις προέκυψε το όνομα του πρώην Πρωθυπουργού, διαβίβασε αμελλητί σύμφωνα με το νόμο την δικογραφία στον Άρειο Πάγο και ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός με τη σειρά του στη Βουλή.
    Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε!!! Γιατί αυτή την είδηση είμαι βέβαιος ότι πολύ δύσκολα θα την δούμε κάπου εκτός διαδυκτίου. Ίσως η παραγραφή του "σκανδάλου" του Βατοπαιδίου να συμφέρει "και" το πασόκ. Πάντως εγώ θεωρώ μαγελύτερο σκάνδαλο αυτό του χρηματηστηρίου, γιατί όπως είπε και "κάποιος" το χρηματηστήριο είναι ο καθρέπτης της οικονομίας, συμφωνώ μαζί του, αλλά "ρουθούνι" δεν άνοιξε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OTI KAI NA EINAI EINAI KAI AYTO PARAGEGRAMMENO...TOUS EXEIS GIA MAKAKES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά