Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Κάτω τα χέρια !

Ψυχωμένη η παρουσία του λαού στην μεθαυριανή δίκη του Γκλέτσου! Παγκόσμια εκστρατεία (από Γαλλία μέχρι Ελβετία), για την αθώωση του αγωνιστή! Κάτω τα χέρια, σκευωροί!
"σέντρα"

17 σχόλια:

  1. ΟΠΩΣ(ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ) ΕΣΤΡΩΣΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σήμερα πήγανε στα γεροντάκια στο ΚΑΠΗ Στυλίδας για να τους πούνε ότι θα τους πάνε με πούλμαν στα δικαστήρια στη Λαμία για συμπαράσταση...ο τέλειος ξεπεσμός της περήφανης Στυλίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΠΕΛΑΣΓΙΑ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΤΑ΄ΧΕ Η ΣΤΥΛΙΔΑ,ΜΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ!ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για κάποιους "ψυχασθενείς" Πελασγιώτες. Για ένα να είστε βέβαιοι αγαπητοί, δεν υπάρχει περίπτωση ο Απόστολος να κάνει χειρότερα για την Πελασγία απ΄ότι οι ίδιοι οι Πελασγιώτες, ένας άνθρωπος που διαφήμισε τον τόπο μας σε όλη την Ελλάδα, που ανέδειξε τα προβληματά της, με το θέμα των διοδίων - τα οποία γευόμαστε από λάθος ενέργειες των ίδιων των πελασγιωτών - και δικάζεται αύριο γι΄αυτό το λόγο!!!
    Πόσο μ@λ@κες μπορεί να είμαστε;
    Πόσο αχάριστοι μπορεί να είμαστε;
    Βρείτε μου και ένα Πελασγιώτη που έκατσε στο εδώλιο κατηγορούμενος για συμφέρον της Πελασγίας. Και όχι μόνο αυτό, βρείτε και κάποιον Πελασγιώτη που πήγε κατηγορούμενος για κάποιο κακό που έκανε στην Πελασγία!
    Έχουμε μπόλικη ανοχή, αλλά και μπόλικη αχαρηστία!!! ΑΙΣΧΟΣ σας!!!
    ΥΣ: Ελπίζω να μην ξεχάσει να γράψει ο ηλίθιος "ανώνυμος" πόσα "άρπαξα" από τον Γκλέτσο και τι έγινε με τον κατσηκομούρη, γιατί μου έχει λείψει αφάνταστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΑΛΙΕΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΤΡΑΠΕΖΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΤΡΑΓΟΥΔΙ :ΤΣΑΛΑΓΚΑΣ
    ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ :ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ
    ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Ο ΕΝΑΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα ρε αλιεα τι πινεις; ή μηπως τρως ληγμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ;Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ 2 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ,ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ,ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΙΕΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΝΑΜΕ ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΑΣ.
    ΥΓ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ.ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΛΕΣ .ΒΑΛΤΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι καντάντησε η κυβέρνηση με την προχειρότητα του "τρισκατάρατου" καλλικράτη την επαρχία και τα χωριά μας, να της δώσετε συγχαρητήρια!!!
    Επίσης σας ζητώ συγνώμη γιατί δεν ήξερα ότι θα σας "έτσουζε" τόσο πολύ. Και κάτι ακόμη, αν και υπάρχουν διόδια Πελασγίας υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν καν την Πελασγία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΗΜΠΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΗΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΙ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ Η ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΙΕΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ,ΑΣΕ ΔΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε των 3:55 μμ δεν αποκάλεσα όλους όσους δεν ψήφισαν Γκλέτσο ψυχασθενείς, παρα μόνο δυό τρεις -γιατί δεν είναι παραπάνω- που έχουν "σκυλιάσει" με την εκλογή του και έχουν γίνει επαγγελματίες "λασπολόγοι" σ΄αυτό το μπλόγκ, με λίγα λόγια "εσένα" και κανα δυό άλλους!!!
    Κατάλαβες "πολύ μικρό ανθρωπάριο";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για ποιο δημο Στυλιδας μιλατε οσονουπο - δημος Λαμιας. Δεν ειδατε χθες χαμογελα απο τον Μεγα Αλεξανδρο της Λαμιας μετα το οκ της συνδεσης ολα πανε μελι γαλα αλλωστε τοπε και ο Τολης εχουμε κοντα την Λαμια και μας τα λυνει ολα με το αζημειωτο βεβαια .Ετσι ελπιζω να αλλαξει και το υφος του κ Δευθυντου, του αρχιμαστορα της υποθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά