Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ο λαός θα τα κάνει όλα...λίμπα!

Με πρωθυπουργούς,δημάρχους,υπουργούς και όλο το εξουσιαστικό κατεστημένο της χώρας τα έβαλε αυτή τη φορά ο Δήμαρχος Στυλίδας Αποστόλης Γκλέτσος στη διαρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού του Συμβουλιου.
Μια συνεδρίαση στη σκιά του πρωτοφανούς περιστατικού της απειλής με πυροβόλο όπλο μέσα στο γραφείο του Δημάρχου στο επεισόδιο με δημοτικό του σύμβουλο πριν από λίγες ημέρες(διαβάστε εδώ)!
Ο κ.Γκλέτσος αυτή τη φορά προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του ,αφενός μεν αναλογιζόμενος τι θα μπορουσε να συμβεί  αν  προχτές ο συνεργάτης του με τον οποιο συνεπλάκει ήταν και εκείνος οξύθυμος και προχωρουσε λιγάκι παραπέρα  έχοντας το δακτυλο επί τον τύπον της...σκανδάλης και αφετέρου ότι  σήμερα ουσιαστικα είναι δήμαρχος της μειοψηφίας, με εξαιρεση την  φραστική επιθεση σε πρώην συνεργάτη του άφησε εκτός του... πεδίου βολής του  την πρωην Δήμαρχο κα Καραγεώργου και  κινήθηκε-σταδικα του πλαίσια  βέβαια-με διαθεση συναίνεσης και συνεργασίας.
"Χαίρομαι που φτάνει η ώρα για την εξέγερση του λαού που θα τα κάνει όλα λίμπα και όπου ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του με λαϊκές διαδικασίες» φέρεται να  είπε ο κ.Γκλέτσος.
Στη συνεδρίαση συζητήθηκε το θέμα του χαρατσιού της ΔΕΗ και αποφασίστηκε στα...χνάρια του Δήμου Λαμιέων να στελεί εξώδικο προς την ΔΕΗ για αποτροπή διακοπης  του ρεύματος μεχρι να τελεσιδικήσει η δικαστικη προσφυγή του δικηγορικού Συλλόγου της Αθήυνας.
Επισης στην ίδια συνεδρίαση ακολουθώντας και την πρακτική του Δήμου Λοκρών αποφασίστηκε για το ίδιο θέμα να γίνει καταγραφεί δημοτών που αδυνατούν να καταβάλουν το χαράτσι  ώστε ο Δήμος μεσα απο προνοιακές επιδοτήσεις να τους βοηθήσει ωστε να μην υποστούν τις συνέπειες της μη καταβολής του ειδικού τέλους,δηλαδή τη διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού.
 http://www.lamiafm1.gr

8 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΠΛΩΣ ΛΕΕΙ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ;
    Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΧΡΗΖΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.
    ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΝΑ.
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΩΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΛΑΟ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΡΓΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ. ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στυλιδιωτες, ραχιωτες, πελασγιωτες ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΡΩΤΗΣΗ :
    ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ
    ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΝΤΕΡΒΙΣΗ
    ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανεμομαζοματα ανενοσκορπισματα και ο οχλος πηρε αυτο που του αξιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα μάθατε τα μάθατε ,,,,,!!!!!!!!!
    Πριν λίγο καιρο πραγματοποιήθηκε Συνάντηση Γκλετσου με τον Σαμαρά, σκοπός της συνάντησης η συμμετοχ´η του Γκλετσου στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ για τις επερχόμενες εκλογές.
    Το θέμα μάλλον κλείδωσε ,υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με Σταικουρα αλλα πιστεύουν θα ξεπεραστεί.

    Να πας Αποστολακο μου να πας !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βουλευτής?όλοι μαζί σου θα σε στηρίξουμε...αρκεί να ξεκουμπιστείς απο δω και συ με όλα τα καλόπαιδα που σέρνεις μαζί σου.έπρεπε να βλέπατε συνοδεία σε νυχτερινή του έξοδο στις ράχες.η απόλυτη ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά