Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ισ. Κούβελος, σύζυγος της Ντ. Μπακογιάννη, έστειλε έξω το €1 εκατ.

Ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, είναι το πρόσωπο που έβγαλε εκτός Ελλάδας το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ανακοίνωση της κ. Μπακογιάννη για το θέμα, το οποίο χαρακτηρίζει «φαρσοκωμωδία».


Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, τα χρήματα προέκυψαν από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ και στη συνέχεια μέσω εμβάσματος της ΤτΕ εστάλησαν στο Λονδίνο για την αγορά πλοίου, την οποία προτίθεται να κάνει ο κ. Κούβελος.


Συμπλήρωσε ότι πρόκειται για επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της, που είναι δηλωμένη στο «πόθεν έσχες» του.

ΤΟ ΒΗΜΑ 

3 σχόλια:

  1. ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ...ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ 1 ΕΚ ...ΕΝΩ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ! ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ! ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΖΑ ...ΟΙ ΦΤΩΧΟΤΑΛΑΙΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξερά σκατά στον τοίχο δεν κολάνε,,απλώς είναι πολλά τα ονόματα που θα βγούν αυτές τις μέρες με βουλευτές που πήγαν στο εξωτερικό τα χρήματά τους με ποσά άνω των 100.000 ευρώ ,και πήγαν να προλάβουν τον διασυρμό που έρχεται στα άλλα κόμματα,να πέσουν στα μαλακά,άνοιξε ο ασκός του αιόλου .........ενδεχομένως υπάρχουν και βουλευτές ή βουλευτής Φθιώτιδας , λέω,από ότι ακούω,μακάρι να μην πληγεί η Φθιώτιδα,αναμονή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κουκούλωμα αρχίζει.Βεβαίως ο κ. Κουβελος νομιμοποιείται να εχει σε ξένες Τράπεζες χρήματα.Το πρόβλημα δεν είναι ο κ. Κούβελος,είναι ολοι οι άλλοι που πάνε να καλυφθούν πίσω απο αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά