Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Οι "ειδικοί" στα τηλεοπτικά παράθυρα

Οι συζητήσεις «ειδικών» στα τηλεοπτικά παράθυρα για τη σωτηρία της χώρας θυμίζουν το ανέκδοτο με τον πόντιο γιατρό τον οποίο καλούν επειγόντως συγγενείς ετοιμοθανάτου. Οταν φτάνει, ο ασθενής έχει αποδημήσει και οι συγγενείς το ανακοινώνουν ευγενικά. «Πριν φύγω θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση...» λέει ο Πόντιος. «Προτού πεθάνει ο ασθενής, ίδρωνε;». «Ναι» απαντούν οι συγγενείς. «Κακό αυτό» σκυθρώπιασε ο «ειδικός».
Διόδωρος Κυψελιώτης-TO BHMA

1 σχόλιο:

  1. Μιά και αναφέρεις αυτούς τους ΞΕΡΟΛΕΣ τους δημοσιογράφους,κυρίως στα πρωϊνά και στα ΠΑΝΕΛ, εγώ πριν απ΄όλα θα ήθελα να σέβονται τους ειδικούς συνομιλητές τους ( (γι΄αυτό τους καλούν βέβαια εκεί) γιατί λοιπόν όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να αρθρώνουν κάποιες πρώτες λέξεις πετάγονται ΣΑΝ ΠΟΡ..Σ που λέγαν και οι γονείς μας και τελικά ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ αλλά τους άσχετους μεγαλοπρωΪνούς ξερόλες;. ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΕ Η ΓΚΛΑΒΑ ΣΑΣ ΟΤΙ μ΄αυτό το είδος της Α-ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ διαπαιδαγωγείτε ανάλογα και τη νεολαία ( και τα παιδιά σας ασφαλώς) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ αλλά ΚΑΚΟ με το αναγωρεύετε τον εαυτό σας ως ειδικό χωρίς να πείθετε κανέναν; Άλλο ένα αρνητικό είναι οτι αφήνετε να μιλούν 3-4 μαζί και ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ή ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Ή ΤΟ ΚΆΝΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ή είστε ανίκανοι να τους επεβάλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά