Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σε κατάληψη όλων των δημαρχείων καλεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ



Αντιγράφω από τη σχετική ανακοίνωση:


Η ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 έχει χαρακτηρισθεί ως Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης όλων των Δημαρχείων (από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι), προκειμένου ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, να εκφράσουν την αγανάκτηση και την αντίδραση τους στις...




...πολιτικές που δίνουν τη χαριστική βολή στο εισόδημά μας, στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, την οικονομική κατάρρευση των Δήμων, τις ιδιωτικοποιήσεις βασικών υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και τις Επιχειρήσεις αυτών.


Σχόλιο Παραπολιτικής: Για ακόμα μια φορά, η ΠΟΕ-ΟΤΑ επιλέγει να δείξει τη δύναμη της έναντι των δήμων, χωρίς φυσικά να διεκδικεί με τρόπο ουσιαστικό την υλοποίηση κανενός αιτήματος της.


Αναρωτιέμαι πάντως τι θα συμβεί αν μια μέρα κάνουμε κατάληψη στα δημαρχεία όλοι μας που ταλαιπωρούμαστε από τη γραφειοκρατία και τη διαφθορά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...

parapolitiki.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά