Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ζητείται ευαισθησία

Σ ε όλη την Ευρώπη έχει δημιουργηθεί ένα ρεύμα φιλελληνισμού και πρόσωπα που κατέχουν κάποια σημαντική θέση στην πολιτική ζωή όπως π.χ Δήμαρχοι της Ιταλίας, Έλληνες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό καθώς και απλοί πολίτες συμμετέχουν συμβολικά στον αγώνα της χώρας μας για επιβίωση.
Προτείνω στο Δ.Σ την περικοπή σε ποσοστό 15-20% των αποδοχών όλων των έμμισθων θέσεων των αιρετών καθώς και των δημοτικών συμβούλων που συμμετέχουν σε συνεδριάσεις του Δ.Σ και στις επιτροπές με
ταυτόχρονη δημιουργία ενός κωδικού στον προϋπολογισμό του Δήμου για να στηρίξουμε την κοινωνική πρόνοια και την αλληλεγγύη σε πάσχοντες συμπολίτες μας ή για την παροχή δεκατιανού στα μικρά παιδιά των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων.
Πρόταση της κ. Αλέκας Καραγεώργου-Σχορετσανίτη στο Δ.Σ Στυλίδας της 22 Φεβ. 2012 η οποία δεν μπήκε καν στην διαδικασία της ψηφοφορίας.Ας ελπίσουμε στο επόμενο Δ.Σ κάποιοι να δείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία.Οι πολίτες παρακολουθούν.

8 σχόλια:

  1. Πράγματι έγινε η πρόταση αυτη, κατα τη διάρκεια της συζήτησης όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι συμφώνησαν, υπήρξε όμως παρέμβαση υπαλλήλου της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου που ανέφερε ότι είναι θεσμοθετημένο και δεν μπορεί να ανατραπεί, έτσι δεν μπήκε κάν στην ψηφοφορία η πρόταση της κ.Καραγιωργου μου προξενεί όμως εντύπωση κύριε διαχειριστή γιατι δεν αναφέρεστε καθόλου στη θέση του κ. Παπαδη ο οποίος ανέφερε ότι η δημοτική παράταξη στην οποία ανήκει αποφάσισε όλα τα χρήματα που δικαιούνται οι δυο δημοτικοι σύμβουλοι κάθε χρόνο θα διατίθενται στν εκπαίδευση και συγκεκριμένα φέτος σε δημοτικά σχολεία της Στυλιδας και των Ραχων.Αυτη λοιπόν είναι η πραγματικότητα όπως είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά του Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν συνηθίζω να απαντώ σε ανώνυμους για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορώ να ελέγξω την πιστότητα των λόγων.
    Θα κάνω μια εξαίρεση.
    Αν πράγματι αληθεύει η ενέργεια του συνδυασμού Παπαδή συγχαρητήρια και εδώ είμαστε να την αναδείξουμε, με την προϋπόθεση να έχω ενημέρωση.
    Πάντως δεν κατανοώ όταν λέτε ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι συμφώνησαν όταν στην τοποθέτηση του Προέδρου του Δ.Σ έτσι όπως την άκουσα στο ιστολόγιο της Στυλίδας ήταν το συνεχές μοτίβο "εσείς κ.Καραγεώργου δεν δικαιούστε να ομιλείτε" μήπως έγινε και κάτι άλλο και που ήταν οι άλλοι συνδυασμοί να αντιδράσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΑ.
    ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΕΤΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΠΑΤΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετα την παρέμβαση του κ. Τσακωνα της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου, η κ. Καραγιωργου δεν επέμενε στην πρόταση της, αυτη είναι η πραγματικότητα .Τωρα όσο για τον κ.Βετα έπρεπε και αυτός να δώσει το στίγμα του βλέπετε προετοιμάζεται για τις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οσοι συνεδεσαν το ονομα τους με τον νυν δημαρχο δεν πρεπει να εχουν ποτε καμια τυχη σε τοπικες εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΡΥΠΟΦΑΚΤΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ. Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΚΠΟΠΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά