Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Χρυσά αυγά και ελληνικές σημαίες…

Καθαρή Δευτέρα στην Κομοτηνή και στους βροχερούς δρόμους της πόλης, έχουν κάνει κατά χιλιάδες την εμφάνιση τους τα φέιγ βολάν της Χρυσής Αυγής … κατά του Μνημονίου, τα οποία υπογράφονται από την Τ.Ο. Πειραιά!!!
Σε περιόδους κρίσης, ο δήθεν «πατριωτισμός» ορισμένων ευνοεί τα … άκρα! Στους δρόμους διακρίναμε και φειγ βολάν της ομάδας του Αντιφωνητή, όπου καλούνε τον κόσμο να βγάλει τις ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια του και να δείξουν την αντίθεση τους μ’ αυτόν τον τρόπο, σ’ αυτό που συντελείται στην Ελλάδα!
Τι αγχώνονται όλοι αυτοί; Με τον «πατριωτικότερο» Αντώνη Σαμαρά θα είναι όλοι μαζί σε λίγο καιρό. Ήδη αρκετοί της ακροδεξιάς … συμπλέουν με τη ΝΔ! Τι μας περιμένει ρε πούστη…
 http://piazzadelpopolo.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς μόνο εσύ το κατάλαβες αυτό..τι να πω εκτός από το κλασικό "η ηλιθιότητα είναι αήττητη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ...ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ...ΑΝΤΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ .ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασίλη έχεις δίκαιο.Η βλακεία είναι αήττητη.
    Ο Νίκος Κοτζιάς απο τον Απρίλη του 2010 είχε γράψει για τις συνέπειες αυτής της συνεχιζόμενης πολιτικής.Η γέννηση του αυγού του φιδιού και όλων των άλλων τραγικών συνεπειών για την Πατρίδα είναι το αποτέλεσμά της.Ο Χίτλερ στην Γερμανία στην εξαθλίωση ποντάρισε.Ο κυβερνητικός συνασπισμός παίζει και με την Δημοκρατία και με την Εθνική Κυριαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά