Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Έκανε οκτάδυμα, έχασε 63 κιλά και τώρα ποζάρει γυμνή!




H γυναίκα που βλέπεις στη φωτογραφία λέγεται Νadya Suleman και έγινε γνωστή όταν πριν από τρία χρόνια, γέννησε οκτάδυμα με εξωσωματική γονιμοποίηση και μάλιστα χωρίς να είναι παντρεμένη!

Η Nadya έχει 14 παιδιά, και ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν από ...δωρητές σπέρματος, αφού δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με άντρες! Και βέβαια μπορεί να λατρεύει τα παιδιά της, αλλά όπως φαίνεται διψάει για δημοσιότητα και δόξα! Ίσως, το να βρίσκεται στην επικαιρότητα της δίνει τα χρήματα που χρειάζεται για να τα βγάλει πέρα... Γιατί εδώ που τα λέμε, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, τη θαυμάσαμε και σκεφτήκαμε: "Θεέ μου πως τα βγάζει πέρα με όλα αυτά τα παιδιά";


Η Nadya αφού έκανε διατροφή και εντατική γυμναστική έχασε 63 κιλά και αποφάσισε να φωτογραφηθεί σχεδόν γυμνή, συγκεκριμένα φορώντας ένα εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος, προκειμένου να μας δείξει πως το σώμα της όχι μόνο επανήλθε στην φυσική του κατάσταστη πριν τις γέννες, αλλά είναι και καλύτερο από ποτέ!

Η 36χρονη πολύτεκνη και ανύπαντρη μητέρα, μπορεί να έγινε fit, αλλά συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι δεν την ενδιαφέρουν οι άντρες! Θα βρώ άντρα όταν τα οκτάδυμα, γίνουν 18"! δήλωσε. ' Ζω μόνο για τα παιδιά μου"...

Η Nadya, όταν ήταν έγκυος στα οκτάδυμα....


Κι εδώ πλέον ποζάρει περήφανη για το σώμα της....


tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά