Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Αστυνομικοί προς Χρυσή Αυγή: Δεν σας σεβόμαστε!

Ως απαράδεκτα και καταδικαστέα χαρακτηρίζει η Ένωση Ελλήνων Αστυνομικών τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή μεταξύ αστυνομικών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη. Οι αστυνομικοί σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι στο εξής δεν θα σέβονται τους βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος αφού και οι ίδιοι δεν τους σέβονται και τους προσβάλλουν.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Τα προχθεσινά γεγονότα στην Κρήτη από Βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε βάρος Αστυνομικών που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία είναι απαράδεκτα και καταδικαστέα . Αφού λοιπόν οι συγκεκριμένοι Βουλευτές δεν μας σέβονται ως οφείλουν, τότε και εμείς ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι δεν σεβόμαστε αυτούς οι οποίοι με λόγια και πράξεις μας απαξιώνουν και μας προσβάλουν. Τέλος τους πληροφορούμε επίσης ξεκάθαρα ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί όπως και ο Ελληνικός Λαός έχουν πληγεί από τα μέτρα του μνημονίου παραμένουν όμως πάντα πιστοί στον όρκο τους υπηρετώντας την Δημοκρατία και τους Νόμους

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης
Ο Γεν. Γραμματέας ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος» 
 http://newpost.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΙΚΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ! ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΥΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ! ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...ΑΣ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ! ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΓΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥΣ ! ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά