Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Μεθυσμένος ;

Δεν είχε συνηθίσει ούτε τους ομοϊδεάτες του σε τέτοιες ακρότητες. Ο λόγος για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής κ. Χρ. Παππά, ο οποίος καλείται για εξηγήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής σχετικά με την πρωτοφανή απρέπειά του να ουρήσει (!) στην είσοδο του Mega κατά την διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας χρυσαυγιτών για την μετάδοση τουρκικού σήριαλ ανήμερα της 25ης Μαρτίου.
 Ακόμη και οι δικοί του απόρησαν με την πράξη του αυτή, η οποία πέραν της προφανούς αηδίας που προξένησε, ήταν και άκρως αυτοεξευτελιστική. Πάντως οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ο κ. Παππάς ήταν μεθυσμένος δεν έχουν διασταυρωθεί. Βεβαίως ακόμα κι έτσι να ήταν, η πράξη του παραμένει απεχθής. Σε κάθε περίπτωση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χ.Α. δεν πρόκειται να πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας, καθώς, όπως δήλωσε, δίνει λόγο μόνο στην Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό (άντε και στον …ουρολόγο του).   
ΒΗΜΑτοδότης

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΝΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ! ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ !! ΔΥΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΝ ! ΗΔΗ ΛΕΝΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά