Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Γυναίκα της χρονιάς

«Είχα την ευλογία να γεννηθώ στη Γη του Φωτός, την Ελλάδα, όπου η φιλοσοφία, οι τέχνες, η πολιτική και η λογοτεχνία άνθισαν και αποτέλεσαν τις ρίζες της μοντέρνας επιστήμης» διαβάζω, μεταξύ άλλων, στο διαδικτυακό βιογραφικό σημείωμα της εκ Θεσσαλονίκης Ελένης Αντωνιάδου, η οποία βραβεύθηκε στα «2013 FDM Everywoman In Technology Awards» ως Γυναίκα της Χρονιάς για το ερευνητικό έργο της.
Η νεότατη (είναι μόλις 25 ετών) κυρία Αντωνιάδου, που ασχολείται με την Αναγεννητική Ιατρική και που, ενταγμένη στο δυναμικό της NASA, μελετά την επίδραση της ακτινοβολίας στο νευρικό σύστημα των ανθρώπων, θεωρείται αυτή τη στιγμή μια από τις διαπρεπέστερες διεθνώς επιστήμονες, και είναι η παρουσία της, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο περιφέρει την ελληνικότητά της, τιμή για τους συμπατριώτες της. Ειδικά σήμερα που δέχονται ωκεανούς απαξίωσης. Υπάρχουν, ευτυχώς, και Έλληνες όπως εκείνη…

Μετά τιμής,

Πανδώρα          

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛ..ΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά