Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή



Φίλες και φίλοι,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες φίλους και συντρόφους ανά την Ελλάδα και στη Φθιώτιδα που στήριξαν το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις χθεσινές εκλογές. Ιδιαίτερα στη Φθιώτιδα θα πρέπει να ευχαριστήσω τους φίλους του Κινήματος για το συλλογικό αποτέλεσμα που καταγράψαμε και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με κατέταξαν 2ο σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ πολύ αξιόλογων συνυποψήφιων.
Δυστυχώς το στοίχημα της κοινοβουλευτικής μας εκπροσώπησης δεν το κερδίσαμε. Η ακραία πόλωση, ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης και η
λογική της χαμένης ψήφου που δημιούργησαν δημοσκοπήσεις και Μ.Μ.Ε. αφυδάτωσε εκλογικά τα μικρότερα κόμματα.
Ταυτόχρονα όμως, τις λίγες αυτές μέρες κερδίσαμε πολλά! Δώσαμε διέξοδο να εκφραστεί σε μία σημαντική μερίδα συμπολιτών μας που ήταν πολιτικά άστεγοι, βάλαμε γερές βάσεις για την ανασύσταση του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού στη χώρα μας και το σημαντικότερο θέσαμε στο δημόσιο διάλογο τα καίρια θέματα που πρέπει να απασχολήσουν την Ελλάδα του αύριο, που είναι η αναγκαία παραγωγική και θεσμική ανασυγκρότηση!
Κλείνοντας, θέλω να καλέσω όλους τους συνοδοιπόρους μας σε αυτό το σύντομο αλλά όμορφο ταξίδι να μην το βάλουν κάτω και από κοινού να συνεχίσουμε την προσπάθεια για μία Ελλάδα Αξιών, Δικαιοσύνης και Δημιουργίας!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Ιωάννης Γ. Γεωργαντάς
Πολιτευτής Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά