Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ο Βαρουφάκης έθεσε αρκετά επώδυνα μέτρα

Πώς νομίζετε ότι αντέδρασε ο Γκίκας Χαρδούβελης στο e-mail Βαρουφάκη το οποίο εστάλη στους θεσμούς; «Εως τώρα έλεγαν και κατέκριναν το e-mail Χαρδούβελη. Αλλά όταν είδα το e-mail Βαρουφάκη, διαπίστωσα ότι αυτό είναι...e-mail Χαρδούβελη plus» είπε, για να συμπληρώσει ότι το ο κ. Βαρουφάκης έθεσε αρκετά επώδυνα μέτρα που δεν τα είχε θέσει η προηγούμενη κυβέρνηση, συν το γεγονός ότι χάσαμε, όπως είπε, τα 11 δισ. ευρώ του ΤΧΣ:
«Τα φυλάγαμε ως κόρη οφθαλμού για ώρα έκτακτης ανάγκης και τώρα τα σήκωσαν και τα πήγαν στο Λουξεμβούργο. Δεν βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα τα χρήματα αυτά» λέει ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Ο κ. Χαρδούβελης σημειώνει ακόμη ότι το δικό του e-mail δεν προέβλεπε μειώσεις σε μισθούς και σε συντάξεις, απλώς υπήρχαν προβλέψεις για την πρόωρη συνταξιοδότηση, που ήταν μεγάλη αδικία για τους υπόλοιπους. Κατά τον κ. Χαρδούβελη με το e-mail Βαρουφάκη χάσαμε και τα 7 δισ. ευρώ της αξιολόγησης και τώρα, όπως είπε, θα τα πάρουμε «Μάιο και βλέπουμε».
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά