Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Τσίπρας: Δημοψήφισμα= πραγματική πτώχευση και κατάρρευση τραπεζών

Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας.
Εμείς τους εκλέγουμε.

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχηψευτες ολοι σας, από πολιτικους εωσ ΜΜΕ. Ο Παπανδρεου ειχε συμφωνια και κουρεμα και ζητουσε στηριξη του Λαου εναντια στην ανταρσια των καιροσκοπων αντιμνημονιακων τοτε και των προδοτων του Πασοκ. Προεκλογικα ο ΓΑΠ του ειπε καθαρα, να φερει την δικη του συμφωνια και μετα να παει στον Λαο για να μην επαναλαμβάνονται οι συναξεις των αγανακτησμενων και αλλα ευτραπελα. Αυτος τι εκανε?? Απετυχε και παει στον Λαο να εκικυρωσει τι???? κατι που δεν υπαρχει?? Ακουω από το πρωϊ τα αχρηστα ΜΜΕ να συγκρινουν τις 2 προτασεις σκοπιμα διαστρεβλωμένες αλλα ηλθε η ωρα να ξεβρακωθουν απαντες. Παει και το τελευταιο οχηρο των γιελανζι αντιμνημονιακων. Το τιμονι θα ξαναπαει σε χερια που ξερουν να πιλοταρουν οσο και αν σας ξυνιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ή όχι στο πρόγραμμα της Σαλονίκης!Στο ποιό; χαχαχα Αλήθεια η ανθρωπιστική κρίση έχει αντιμετωπιστεί μετά απο 6 μήνες φασιστεράς ή ακόμη;Το ερώτημα απευθύνεται στα ανόητα γκρουπόσκυλα που ψήφισαν αυτον τον συρφετό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά