Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Τατσόπουλος: Ο Λαφαζάνης το «βούλωσε» μέχρι να πάρουμε τη συμφωνία

Σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων την πλευρά Λαφαζάνη και την αριστερή πλατφόρμα αναφέρθηκε σε «θέαμα για δελφινάριο που συμβαίνει δυστυχώς σε μαι χρονική περίοδο που δεν υπάρχει χρόνος» -  Ο Βαρουφάκης δεν έχει διαλέξει στρατόπεδο

Ακρως «καυστικός» σε άλλη μια εμφάνισή του ο Πέτρος Τατσόπουλος. Κατά τη διάρκεια σημερινών του δηλώσεων σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι αναφέρθηκε στις κινήσεις της Αριστερής Πλατφόρμας, τον πρωθυπουργό, αλλά και τον τέως ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη.
«Ο Λαφαζάνης το ''βούλωσε'' μέχρι να πάρουμε τη συμφωνία. Ετσι του είπε ο Τσίπρας.Του έλεγε δεν είναι της ώρας, περίμενε...», φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων την

πλευρά Λαφαζάνη και την αριστερή πλατφόρμα αναφέρθηκε σε «θέαμα για δελφινάριο  που συμβαίνει δυστυχώς σε μια χρονική περίοδο που δεν υπάρχει χρόνος».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Τι θέλει η Αριστερή Πλατφόρμα; Τι λέει το νέο αφήγημα; Πηγαίναμε από προδότη σε προδότη. Τώρα; Θα αποχωριστούμε από τον Τσίπρα του Μνημονίου που μας πρόδωσε».

«Δεν μας λένε το σχέδιό τους γιατί δεν υπάρχει. Πρόκειται για την κάκιστη υπηρεσία και το κάκιστο υπηρεσιακό κλίμα σε περίπτωση που πάμε εκλογές χωρίς χρόνο και χωρίς χρήμα».

Ο Βαρουφάκης δεν έχει διαλέξει στρατόπεδο


Αναφερόμενος στον τέως ΥΠΟΙΚ δήλωσε: «Είναι αναποφάσιστος, αμφίθυμος, δεν του πάνε και οι λαϊκιστές από οικονομικής αφέλειας. δεν μπορεί να δίνει την εντύπωση ενός ανεύθυνου πολιτκού που δεν ξέρει τι του γίνεται».

Σχολιάζοντας το πουκάμισο Βαρουφάκη είπε: «Ηταν λίγο σαν τον Γιώργο Μάγκα, τι άλλο να πω...»

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά