Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Πλήρωσαν τον Κορεάτη

Δεν γνωρίζω πώς το πήραν οι συνταξιούχοι που τους έταξαν προεκλογικά 13η σύνταξη και δεν την πήραν (εδώ συζητείται να τους κόψουν συντάξεις), αλλά ο κορεάτης πρώην σύμβουλος του Ι. Βαρουφάκη που τον κληρονόμησε ο Ευ. Τσακαλώτος  Γκλεμ Κιμ πληρώθηκε επιτέλους. Πώς; θα ρωτήσετε. Είχαν, όπως θυμάστε, παραμείνει απλήρωτοι για τις υπηρεσίες τους, αλλά η κυβέρνηση, συνεπής στις υποχρεώσεις της (σου λέει, μην εκτεθούμε και στις αγορές), φρόντισε να τους δώσει ένα... δωράκι με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εξέδωσε την παραμονή Χριστουγέννων. Και επειδή κοντά στον
βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα, που λέει ο σοφός λαός, πληρώθηκε και ο άλλος μυστικοσύμβουλος, ο Κορεάτης Κιμ Μπράιν. Και οι δύο Κορεάτες είχαν προσληφθεί από τον Βαρουφάκη ως ειδικοί σε ζητήματα αναδιάρθρωσης του χρέους και μέχρι προσφάτως μετείχαν και στη διαπραγματευτική ομάδα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο πολύς κ. Κιμ έπαιξε ρόλο ακόμη και στις διαπραγματεύσεις της μαραθώνιας Συνόδου Κορυφής (αυτής όπου ο κ. Τσίπρας διαπραγματευόταν επί 17 ώρες) με πρόσκληση του Πρωθυπουργού.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά