Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Ο Πρωθυπουργός κοντά στον Καμμένο, στους «53» και σε κοκορέτσι εν πλω

Είναι δύσκολο να είσαι πρωθυπουργός. Κρατάς στα χέρια σου τις τύχες μίας ολόκληρης χώρας, δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο. Ομως ο πολιτικός άνδρας καλείται να θυσιάζει ακόμα και τις λίγες ώρες ανάπαυλας προκειμένου να δώσει θάρρος στους ανθρώπους που, όπως και ο ίδιος, υπηρετούν τη βασανισμένη, από τους ξένους, πατρίδα.
Τη Μεγάλη Παρασκευή, λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε στο σκάφος του Πάνου Καμμένου και ταξίδευσαν ως το «Πόρτο Υδρα» όπου πέρασαν λίγες ώρες χαλάρωσης σε πολυτελή έπαυλη. Λογικό. Είναι σκληρή η μάχη με τη διαπλοκή και τα προβλήματα. Το Μεγάλο Σάββατο, όμως, ο πρωθυπουργός μπήκε πάλι στη θάλασσα και έφτασε ως την Αίγινα, στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη. Υποθέτω θα πέρασαν μερικές ώρες χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα με το απλήρωτο νερό αν και το πιθανότερο είναι να
τους απασχόλησαν τα προβλήματα της χώρας.
Ο πρωθυπουργός είχε στη συντροφιά του τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα και τη σύζυγο του, Τασία Χριστοδουλοπούλου -μεταξύ μας, υπάρχει ωραιότερη παρέα για το Πάσχα; Ανήμερα του Πάσχα, ο κ. Τσίπρας βρέθηκε για λίγο στη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας». Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και φίλος του, Πάνος Καμμένος. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός, επέστρεψε στην Υδρα, όπου πιθανότατα απαλλάχθηκε από το κουστούμι που δεν το λες και ό,τι καλύτερο για πόζες δίπλα στο κοκορέτσι.
protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά