Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Παγκόσμιος «σεισμός»: Μπροστά το Brexit με 51,7%

SkyNews, BBC, ITV: Η Βρετανία αποχωρεί από την ΕΕ.

«Βουτιά» 8% στο χρηματιστήριο του Τόκιο - Έως 4% η πτώση στα υπόλοιπα ασιατικά χρηματιστήρια - Ολοταχώς για τη μεγαλύτερη πτώση της ιστορίας της η στερλίνα.

2 σχόλια:

  1. Αν και το αποτέλεσμα ειναι αρνητικό για την Ελλάδα, φαίνεται οτι η ιστορία επαναλλαμβανεται. Δυστυχώς η ΕΕ ένωση κατέλιξε να είναι μονοδιάστατη για να εξυπηρετεί μόνο τα οικονομικά συμφέροντα της Γερμανίας.Οπως στο δεύετρο παγκόσμιο πόλεμο η Αγγλία ηταν η μόνη Ευρωπαική χώρα που αντιστάθηκε στη στρατιωτική Γερμανία( η Γαλλία κατερευσε σε μία εβδομάδα),έτσι και σήμερα αντιστέκεται στη οικονομική κυριαρχία της Γερμανίας. Καιρός ο κ. Σόιπλε να πάρει το μαθημά του. Να δούμε τώρα αν θα κάνει τον ''τσαμπουκά΄΄ στη Βρεταννία όπως έκανε στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειραζει, προσωρινος ο σεισμος και θα περασει συντομα. Αντε με το καλο να ακολουθησει και η Ολανδια (ετοιμη ειναι) κα μετα και αλλλες και αλλες...Χωρες και να διαλυθει η Ευρωπαϊκη Ενωση του Σοϊμπλε και των δορυφορων του. Οποιος φυγει απο αυτους του δυναστες γλυτωνει. Δεν μπορει να κανει το 3ο Παγκοσμιο με οπλα και καθυποτασσει τους Λαους της Ευρωπης οικονομικα. Σημερα ειναι ημερα γιορτης λοιπον.
    Στο πρωτο μνημονιο πιστεψα και στηριξα αλλα τωρα βλεπω οτι οτι και αν κανει η Ελλαδα αυτοι παντα κατι παραπανω ζητουν. Να την χε...ω λοιπον αυτη την τιμωρητικη βοηθεια χωρις να αγνοω τα λαθη των κυβερνησεων μας που τους δινουν συνεχως αφορμες. Αν το 2009-20011 ητανε ολοι ενωμενοι στο μινιμουν, τοτε θα ειαμε γλυτωσει εν μερει απο αυτη την μεγγενη των ''διεστραμμενων'' θεσμων. Αυτη ειναι η γνωμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά