Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

«Βόλεψαν» στα νοσοκομεία όσους ΣΥΡΙΖΑίους απέτυχαν στις εκλογές!

Τελικά σε αυτή τη χώρα δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα.
Με τη γνωστή «κλίση» προς τον χώρο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. αλλά και το παλιό ΠΑΣΟΚ επιλέχθηκαν ακόμη 31 διοικητές στα νοσοκομεία της χώρας.
Στενός συνεργάτης της Ολγας Γεροβασίλη, ο Βασίλης Μπαλάσκας επί ΣΥΡΙΖΑ διορίστηκε αντιπρόεδρος στο ΔΣ του νοσοκομείου Αρτας και τώρα… διοικητής! Ο κ. Μπαλάσκας είχε γίνει θέμα συζήτησης από το «θερμό» χειροκρότημα σε ζεϊμπέκικο της κυβερνητικής εκπροσώπου τον περασμένο Δεκέμβρη. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει και βίντεο που απεικονίζεται να χτυπά παλαμάκια στην κ. Γεροβασίλη ενώ αυτή χόρευε.
Οι… εκλεκτοί
Δύο υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ. αναλαμβάνουν θέση διοικητή στα
νοσοκομεία Κοζάνης και Κατερίνης. Τα ονόματα του Γιώργου Χιωτίδη και Ανέστη Μυστρίδη, αντίστοιχα, «φιγουράρουν» στην πρόσφατη λίστα διορισμών νέων διοικητών, αποδεικνύοντας –περίτρανα- πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. δεν ξεχνά όσους έτρεξαν για την εκλογή της.
Έτσι, στο νοσοκομείο Κοζάνης τοποθετείται ο Γιώργος Χιωτίδης. Πρόκειται για πτυχιούχο Οικονομικών Επιστημών της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Ειδικού στην Επιχειρησιακή Ερευνα από το Univercita degli studi di Roma «La Sapienza» της Ρώμης. Εχει διατελέσει μεταξύ άλλων έκτακτος επίκουρος καθηγητής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη (1987-1994) και επίκουρος καθηγητής του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Κοζάνης (1994-2014)». Μόνο που το υπουργείο «ξέχασε» να προσθέσει στο βιογραφικό του ότι τον Ιανουάριο του 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης με τον ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνοντας μόλις 4.300 σταυρούς προτίμησης.
Τότε, ο κ. Χιωτίδης είχε κάνει και την απίστευτη δήλωση πως «το ευρώ δεν είναι… φετίχ», προσθέτοντας ότι «αν χρειαστεί θα πάμε στη δραχμή». Στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου δεν συμπεριελήφθη στις λίστες καθώς είχε αποχωρήσει από τη νομαρχιακή επιτροπή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ (παραμένοντας όμως στο κόμμα) διαφωνώντας με την ψήφιση του μνημονίου. Πάντως, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής καλείται να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στο νοσοκομείο Κοζάνης όπου τοποθετήθηκε. Πριν από μερικές μέρες το κοινό Διοικητικό Συμβούλιο των νοσοκομειακών μονάδων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας αποφάσισαν να εφημερεύουν οι Παθολογικές Κλινικές τους για 15 ημέρες εναλλάξ, το οποίο ουσιαστικά σημαίνει αναστολή λειτουργίας τους. Μετά από έντονες αντιδράσεις, οι προσωρινές διοικήσεις των δύο νοσοκομείων παραιτήθηκαν.
Την ίδια ώρα, το Νοσοκομείο Κατερίνης προετοιμάζεται να υποδεχθεί τον νέο διοικητή του. Πρόκειται για τον φαρμακοποιό Ανέστη Μυστρίδη. Εχει εργαστεί ως ιδιοκτήτης και υπεύθυνος φαρμακείου. Είναι μέλος του εποπτικού συμβουλίου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας και μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για προσωπικό φίλο του Πάνου Καμμένου που είχε τοποθετηθεί στη δεύτερη θέση της λίστας του κόμματος στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου.
Πηγή: EleftherosTypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά