Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

O Τατσόπουλος «βγάζει το καπέλο» στη Γεννηματά! «Πολιτική γενναιότητα- Βάζει στην άκρη το κομματικό συμφέρον!»

Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος αναγνωρίζει στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά «ασυνήθιστη πολιτική γενναιότητα, βάζοντας στην άκρη το κομματικό συμφέρον», αναφορικά με το ρόλο ρυθμιστή που έχει η Χρυσή Αυγή με τον εκλογικό νόμο.

Ειδικότερα, όπως έγραψε ο κ. Τατσόπουλος στο προφίλ του στο facebook: «Φώφη Γεννηματά: ‘Ο νέος εκλογικός νόμος καθιστά ρυθμιστή τη Χρυσή Αυγή’. Ομολογώ πως, κατά καιρούς, έχω διαφωνήσει με ορισμένες πολιτικές δηλώσεις ή πολιτικές ενέργειες (ή… παραλείψεις πολιτικών ενεργειών) της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και, καθώς φαίνεται, το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.
Ωστόσο, με τη συγκεκριμένη πολιτική της δήλωση, δεν
μπορώ να μην επισημάνω ότι η Φώφη Γεννηματά επιδεικνύει ασυνήθιστη πολιτική γενναιότητα, βάζει στην άκρη το βραχυπρόθεσμο κομματικό της συμφέρον και αναδεικνύει τη θεμελιώδη στρέβλωση που θα επιφέρει ο νέος εκλογικός νόμος στο κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα: τους φασίστες ως ρυθμιστές.
Έχει άλλο βάρος να το λέμε και να το ξαναλέμε εμείς, ώσπου να μαλλιάσει η γλώσσα μας και άλλο να το παραδέχεται η πρόεδρος ενός κόμματος που θα μπήκε σίγουρα στον πειρασμό να το αποσιωπήσει, μα δεν το αποσιώπησε. Εύγε, κυρία Γεννηματά».
 http://thecaller.gr

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά