Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Συνταγή έκρηξης

Η συνταγή των υπερβολικών φόρων και εισφορών θα φέρει την καταστροφή. Εταιρείες και απλοί πολίτες ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπο για να επιβιώσουν και δεν μπορούν να τον βρουν. Το «μαύρο» αρχίζει και ξαναβασιλεύει, αυτήν τη φορά χωρίς τύψεις και ενδοιασμούς. Δικηγόροι και φοροτεχνικοί δεν προλαβαίνουν να απαντούν σε ερωτήματα για το πώς κάποιος μπορεί να μεταφέρει την έδρα της επιχείρησής του ή να αποφύγει τον φορολογικό όλεθρο. Και όλα αυτά για να συντηρεί η κυβέρνηση τους «πελάτες» της. Ο Ελληνας που δουλεύει σκληρά και είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του, βρίσκεται αντιμέτωπος με την εξόντωση. Εξοργίζεται γιατί δεν
έχει κανένα όφελος από τους φόρους που πληρώνει, ούτε στην υγεία ούτε στην παιδεία, που έχουν παραδοθεί σε κομματικά στελέχη αντί για μάνατζερ. Το κράτος τον κυνηγά με κάθε αφορμή και οι φόροι δεν τον αφήνουν να ανασάνει. Αν η κυβέρνηση πιστεύει πως έτσι θα έλθει η ανάπτυξη, καλά θα κάνει να το ξανασκεφθεί. Γιατί με αυτήν τη συνταγή το μόνο σίγουρο είναι η έκρηξη, όχι της οικονομίας, αλλά της κοινωνίας.
Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά