Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

«Όσο αυτοί οι καραγκιόζηδες παραμένουν στην εξουσία, οι αληθινοί καραγκιόζηδες είμαστε εμείς»

Σε μια… επετειακή ανάρτηση στα social media λόγω της συμπλήρωσης ενός έτους από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, που ανέδειξε και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και δημιουργήθηκε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος.

Ειδικότερα ο κ. Τατσόπουλος σχολίασε αιχμηρά στο facebook:
«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που, όχι, δεν σκίστηκε το μνημόνιο, δεν καταργήθηκε με ένα νόμο και με ένα άρθρο, αλλά επιβλήθηκε ένα νέο επαχθέστερο, ΤΟ επαχθέστερο και ΑΥΤΟΙ οι καραγκιόζηδες, αντί να
κρυφτούν στα λαγούμια και να προσευχηθούν να τους ξεχάσουμε, βγήκαν με απίστευτο θράσος -το πιο αδιανόητο θράσος της μεταπολιτευτικής εποχής- και ισχυρίστηκαν πως δεν υπέγραψαν νέο μνημόνιο, υπέγραψαν την… έξοδο από το μνημόνιο. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Όσο αυτοί οι καραγκιόζηδες παραμένουν στην εξουσία, οι αληθινοί καραγκιόζηδες -«μοιραίοι και άβουλοι αντάμα»- είμαστε ΕΜΕΙΣ».
 http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά