Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ομολογία Μαντά! «Δεν υπάρχει ζήτημα με τους 153- Εδώ ψηφίσαμε ολόκληρο Μνημόνιο»

 Προς σανοφάγους,αρκεί τα 8000 ευρώ να πέφτουν κάθε μήνα.
Την εκτίμησή του ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 153 από τα όσα «σκληρά» έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.
Ειδικότερα, μιλώντας στον real fm και ερωτηθείς αν υπάρχει ζήτημα με τους 153 απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα και έχει φανεί και σε πιο δύσκολα πράγματα. Ψηφίσαμε ένα ολόκληρο μνημόνιο, επώδυνο, δεν υπάρχει εκεί το ζήτημα», είπε για να τονίσει πως «σταθερή μου πεποίθηση είναι ότι μπορούμε να πάμε ως το 2019 αν δε γίνουν ακραία πράγματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο».
Ανέφερε μάλιστα ότι
«οι εκλογές δεν είναι λύση και πως προεκλογικές συζητήσεις θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019». Τέλος, σημείωσε για τη δεύτερη αξιολόγηση πως «γίνονται έντονες διεργασίες με την Κομισιόν, με την ΕΚΤ, υπάρχει μία έντονη κινητικότητα που συγκλίνει στο να βρεθεί ένας τρόπος απεμπλοκής από παράλογες απαιτήσεις».
thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά