Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

O Τατσόπουλος κόβει φέτες τον Τσίπρα

Πράγματι, κύριε πρωθυπουργέ. Ο Νίκος Μπελογιάννης έμεινε πιστός στις ιδέες του μέχρι θανάτου. Έπραξε εν ολίγοις το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πράττεις εσύ. Από εκεί κι έπειτα, δεν χρειάζεται να σου τονίσω πόσο βάναυσα παραποιείς την Ιστορία όταν παρουσιάζεις τον Νίκο Μπελογιάννη ως έναν ήρωα της Δημοκρατίας. Ο Νίκος Μπελογιάννης έδρασε -και θυσιάστηκε- κάτω από τον αστερισμό του Ιωσήφ Στάλιν. Εάν οι ιδέες του είχαν επικρατήσει στην πατρίδα μας, θα είχαμε κι εμείς τη θλιβερή μοίρα όλων των
δορυφόρων της Σοβιετικής Ένωσης. Οφείλουμε όμως να του αναγνωρίσουμε ότι πέθανε για τις ιδέες του. Καμία σχέση μ' εσένα. Εσύ είσαι ένας απλός παραχαράκτης.
Petros Tatsopoulos(fb)
Διαβάστε εδώ τα καρφιά Κουτσούμπα στον Τσίπρα .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο αθεος θεομπαιχτης πηγε στα ιεροσολυμα τωρα ο γιαλαντζη κομμουνιστης θελει να κοψει ψηφους απο το ΚΚΕ
αντε Αλεξη παιξε με τα κουβαδακια σου αρκετα ταλαιπωρησες αυτη τη χωρα

Ανώνυμος είπε...

.Ο Τσίπρας άραγε τι δουλειά έχει να μιλά σε μια εκδήλωση για τον Μπελογιάννη; Ως πρώην κομμουνιστής; Ως πολιτικός που προωθεί την εθνική συνεννόηση; Ως αγωνιστής για την Ελλάδα; Καμιά σχέση. Ο πρωθυπουργός δεν θα έπρεπε καν να πιάνει στο στόμα του τον Μπελογιάννη ή όποιον άλλον έδωσε τη ζωή του γι' αυτά που πίστευε. Ο Τσίπρας είναι ένας οπορτουνιστής, αριβίστας, πολιτικός που κάνει τεράστια ζημιά στην πατρίδα του αλλά δεν τον ενδιαφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη στηθηκε στο τοιχο ο Ν.Μπελογιαννης για να γίνει σύμβουλος Πρωθυπουργού ο Καρανικας! Μπορεί ο καθένας μας να διαφωνεί με τις ιδέες και πιστεύω του Μπελογιάννη η του Άρη, αλλά αυτοί πέθαναν για τις αρχές που πίστευαν.

Η Πελασγία από ψηλά