Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Οι Ευέλπιδες έσπασαν το πρωτόκολλο και έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο μπροστά στον Ερντογάν

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, κατά την άφιξη του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Το άγημα των Ευέλπιδων έψαλλε τον εθνικό ύμνο κατά την ώρα της ανάκρουσής του, ενώ αμέσως μετά έγινε η κατά το πρωτόκολλο επιθεώρηση των παραταγμένων αγημάτων από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Τούρκο πρόεδρο. Σημειώνεται ότι έως πριν από
μερικά χρόνια δεν προβλεπόταν να ψάλλεται ο Εθνικός Ύμνος από τα αγήματα. Ωστόσο, αυτό έχει καθιερωθεί πλέον, από την εποχή που αρχηγός ΓΕΕΘΑ ήταν ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος.
 http://lamianow.gr

2 σχόλια:

  1. Για ποιό λόγο προσεκλήθη ο Ερντογάν ; Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει ; Ποιός κρετίνος σκέφτηκε να καλέσει τον ηγέτη μιας χώρας , που αμφισβητεί τα σύνορά του και είναι ο γνωστός ταραξίας της περιοχής ; Δεν τήρησε κανένα πρωτόκολλο και τους έφτυσε κατάμουτρα. Όσο για την Εμινέ , χέστηκε η φοράδα στο Γενή τζαμί ! Άλλη δουλειά δεν είχε , να τρέχει στα μουσεία με την Περιστέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντονα ριγη συγκίνησης για ολο τον Ελληνισμο εντος κι εκτος της χωρας μας!
    Σε ευχαριστούνε κ. Αλεξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά