Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

«Προδότη» φώναζαν τον Κοντονή στα Γιαννιτσά

Δείτε το βίντεο - Άγριες αποδοκιμασίες στον υπουργό Δικαιοσύνης και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη - Χαμογελούσε ο Σταύρος Κοντονής - Διαψεύδει η Κουντουρά ότι από το φόβο επεισοδίων ακυρώθηκαν συναντήσεις της στην Κρήτη - Και στη Λάρισα αποδοκίμασαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παπαδόπουλο Άγριες αποδοκιμασίες δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδώρα Τζάκρη από πολίτες κατά την επίσκεψή τους στην Εισαγγελία στα Γιαννιτσά. Την στιγμή που αποχωρούσαν από το κτήριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, κόσμος που ήταν στους γύρω δρόμους άρχισε να τους αποδοκιμάζει με ένα παρατεταμένο «ουυυ» και να τους αποκαλεί «προδότες». Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στο βίντεο, όπου
διακρίνεται η κ. Τζάκρη να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι. Στη συνέχεια ο κ. Κοντονής και η κ. Τζάκρη θα επισκεφθούν την Έδεσσα, όπου θα έχουν συνάντηση με δικαστικούς. Και στις δύο πόλεις πάντως έντονη είναι η αστυνομική παρουσία. Το κλίμα αποδοκιμασίας κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι γενικευμένο. Λάρισα: Αποδοκίμασαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παπαδόπουλο Αποδοκιμασίες δέχτηκε κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας, Νίκος Παπαδόπουλος. Οι αποδοκιμασίες που ακούγονταν έντονα από το ακροατήριο για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων σε Βόρεια Μακεδονία, διέκοψαν τον γνωστό για την αγροτοσυνδικαλιστική του δράση Λαρισαίο, που αποχώρησε φανερά ενοχλημένος από το βήμα. Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούσαν από τον Νίκο Παπαδόπουλο να πάρει πίσω την υπογραφή του, εννοώντας την στήριξή του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την διαδικασία της περασμένης εβδομάδας στη Βουλή. Ακυρώθηκαν συναντήσεις της Κουντουρά στην Κρήτη, για λόγους ασφαλείας Την ίδια ώρα ακυρώθηκε, για λόγους ασφαλείας, η συνάντηση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη, υπό το φόβο επεισοδίων, όμοιων με αυτά που σημειώθηκαν χθες στα Χανιά. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης της υπουργού, η συνάντηση με το δήμαρχο Χερσονήσου επρόκειτο να γίνει αμέσως μετά το ραντεβού με τον δήμαρχο Ηρακλείου, στις 12.30 το μεσημέρι, ωστόσο σύμφωνα με το Cretalive.gr, με πρωτοβουλία της ίδιας ακυρώθηκαν και οι δύο συναντήσεις.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 

1 σχόλιο:

  1. Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΓΕΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ
    ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΩΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά