Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Το νούμερο

Η απόλυτη κυριαρχία του κυβερνητικού επικοινωνιακού μηχανισμού επί σύσσωμης της αντιπολίτευσης αποδείχθηκε και στο θέμα αυτού του νούμερου της Χρυσής Αυγής, του Μπαρμπαρούση. Ο τύπος που όποιος τον έχει δει καταλαβαίνει απολύτως περί τίνος πρόκειται (λαδωμένο, να στάζει, μπλιαχχ, μακρύ μαλλί, γένι, μουστάκι και ύφος "αφήστε με τον γιδαρμέχτη να ξεσπάσω"), είπε μια κοτσάνα ότι τάχα μου πρέπει να παρέμβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις να συλλάβουν τους προδότες που ξεπουλάνε τη Μακεδονία. Και αυτό ήταν!
Πήραν φωτιά τα τόπια. Τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου βάρεσαν συναγερμό και μαζί όλα τα τέλια που διαθέτουν. Κι ένας ολόκληρος κόσμος "στρατιωτάκια, ακούνητα, αμίλητα κι αγέλαστα", έπιασαν το "νόημα' και ξεκίνησαν τον υπέρ πάντων αγώνα για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας, η οποία κινδυνεύει υποτίθεται σοβαρά (!!!) από τις "παπάρες" ενός Μπαρμπαρούση.
Τι Αρειος Πάγος, τι εισαγγελείς, τι αστυνομίες, τι - εδώ είναι να κλαις!!! - η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, όλοι για την υπεράσπιση τού κινδυνεύοντος πολιτεύματος.
Και δεν ντράπηκε κανείς. Οπως δεν βρέθηκε και κανείς να πει, "ρε παιδιά, ο Μπαρμπαρούσης είπε ό,τι είπε, ο Μπαρμπαρούσης, πλάκα κάνετε τώρα;"...
Γελοιότητα δίχως τέλος
Οχι μόνο δεν έκαναν πλάκα όμως, αλλά τα... φόρτωσαν και στον Κυριάκο και τη Φώφη, ότι εμμέσως πλην σαφώς, εξαιτίας της στάσης που κράτησαν στο Σκοπιανό ενθάρρυναν (αν δεν του το υπαγόρευσαν κιόλας!..) τον λαδο-Μπαρμπαρούση να εκστομίσει τις ανοησίες που είπε την Παρασκευή.
Από κάποια στιγμή και πέρα δηλαδή, εκεί προς το απόγευμα της Παρασκευής, το πράγμα ξέφυγε εντελώς. Διότι τα σιχαμερά υπόγεια του Μαξίμου κινήθηκαν στη λογική "βρήκαμε παπά να θάψουμε πεντέξι". Ανοιξαν λοιπόν τους διαύλους με τους οχετούς των παρακρατικών μέσων που συντηρούν κι έβγαλαν στη γύρα  "πληροφορίες" (βουτηγμένες στα περιττώματα που διακινούν κάθε τόσο), σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης του πολιτεύματος στο οποίο μετέχουν τα μέσα ενημέρωσης του Μαρινάκη, μεγαλοδημοσιογράφοι κ.λπ., και τι κάνει η Εισαγγελία και δεν παρεμβαίνει και γι' αυτούς, διότι δεν μπορεί να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι συνωμότες!..
Οπως ήταν φυσικό, κάποια στιγμή στόμωσε από αυτά τα περιττώματα το δίκτυο, τους έπνιξε και τους ίδιους η βρώμα και η δυσωδία και το απέσυραν σχετικά νωρίς το σενάριο - βόθρος!
Ερώτηση: Εχει τέλος η γελοιότητα; Οχι δεν έχει. 
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά