Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Προσοχή στους μνηστήρες ... Αλέξη

Ο πρωθυπουργός και η ομάδα επικοινωνίας τους, είτε καταλήψεις έκαναν στο γυμνάσιο, είτε κάπνιζαν στο καπνιστήριο του σχολείου, είτε μπαλαμούτιαζαν καμιά Κνίτησα (δε λέω απελευθερωμένες) είτε είχαν το μυαλό τους στο Μαρξ, αν και νομίζω ότι περισσότερο στον Λαφάργκ.
Πάει στην Ιθάκη, ώστε ως σύγχρονος Οδυσσέας να δώσει το στίγμα ότι αυτός κατάφερε να μας βγάλει από την περιπέτεια των μνημονίων. Να πει ότι πάλεψα με την Σκύλλα και την Χάρυβδη, δεν άκουσα τις Σειρήνες και κατάφερα αφού η Κίρκη με μεταμόρφωσε σε γουρούνι, να φτάσω πίσω στην πατρίδα. Βρήκα, θα πει, στη πατρίδα ... την διέξοδο από τα μνημόνια.
Βρε αγράμματοι τζερεμέδες της επικοινωνίας, που τον βάλατε πάλι τον άνθρωπο. Καλά αυτός δεν φταίει έκανε καταλήψεις, εσείς; Δεν υπάρχει ένας ιστορικός να του πει ότι, πάτησε την Ιθάκη δίχως κανένας σύντροφος να τα έχει καταφέρει. Τους σκότωσε όλους με

τις επιλογές του. Πάτησε στην Ιθάκη και σκότωσε και τον πιστό του σκύλο, που έφυγε από την συγκίνηση.
Αναγκάστηκε να μεταμφιεστεί σε ζητιάνο, παραλληλισμός εύκολος για την χώρα, ζητιάνα είναι στις διεθνής αγορές, ώστε να ξεπαστρέψει τους μνηστήρες, με την βοήθεια του Τηλέμαχου, που έως τότε είχαν ξεσαλώσει και είχαν καταρημάξει το βίος του, όσο αυτός «περιπλανιόταν» για να βρει τον δρόμο της επιστροφής.

Και τελικά ... Το μόνο που έμεινε στην Ιθάκη, κάτι λίγα από τα όσα άφησαν οι μνηστήρες που το μόνο δεν είχα αγγίξει έως τότε, λέει ο Όμηρος , ήταν η Πηνελόπη.

Βρε αγράμματοι τζερεμέδες της επικοινωνίας, κανείς δεν έχει διαβάσει την Οδύσσεια; Κανείς δεν έχει ακούσει την ερμηνεία ότι ο «ήρωας» Αλέξης, έκανε ζωάρα στα περισσότερα μέρη που πήγε, γράφοντας ένα γκιώνη(πτηνό) και την Πόπη και την πατρίδα. Ότι μπορούσε να γυρίσει νωρίτερα από την Ασία και να έχει βάλει σε τάξη, την κατάσταση στην πατρίδα ;

Ααααχ ρε τζερεμέδες του ΣΥΡΙΖΑ! Αφήσατε την πατρίδα να βγει από την κρίση, με απίστευτη καθυστέρηση. Σκοτωμένη οικονομικά, απαξιωμένη, δίχως ηγέτη που έκανε ζωάρα αντί να επιστρέψει και να βάλει σε δρόμο την πατρίδα. Δεν σκέφτηκε ούτε τον λαό που περίμενε και την Πηνελόπη, ούτε τους νέους που μόνοι τους πάλευαν και τον Τηλέμαχο, ούτε τον Άργος που ήταν πιστός όπως οι κομματικοί που αναμένουν καλύτερες ημέρες.

Αλέξη Τσίπρα. Ηγέτη της πολυλογίας, του κυνισμού και της παροχολογίας χωρίς αντίκρισμα. Έχασες χρόνο κάνοντας «μαγκιές» αφήνοντας την οικονομία πίσω. Βάζοντας φόρους ... χάνοντας χρήματα. Έφερες την καταστροφή με την απαξίωση του κράτους που κόστισε σε ζωές. Ανθρώπους που φόνευσες άθελά σου, βάζοντας κομματικά σκουπίδια σε καίριες θέσεις . Έδιωξες παραγωγικό δυναμικό που δε θα επιστρέψει για να δημιουργήσει ποτέ στην πατρίδα. Και πόσα αλλά δεινά έχει υποφέρει ο τόπος από τις ψευτομαγκιές που έκανες για να το παίξεις ηγέτης.

Τελικά το μόνο νησί που σου αξίζει για διάγγελμα στον ελληνικό λαό είναι ... η Τήνος. Μπας και σε φωτίσει η Παναγία να βρεις έναν δρόμο...
 https://meaculpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά