Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Άγρια επεισόδια, μαχαίρωμα και λιπόθυμα παιδιά από χημικά

Τρίτος γύρος χημικών στην πλατεία Συντάγματος - Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι μεταφέρθηκε άνδρας που δέχθηκε επίθεση αγνώστων στη Σόλωνος - Καταφύγιο για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους αναζητούσαν οι πολίτες

Σε κόλαση από τα χημικά έχει μετατραπεί το κέντρο της Αθήνας αφού το προβοκατόρικο σχέδιο για να διαλυθεί το συλλαλητήριο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι διαδηλωτές υποχρεώθηκαν να απομακρυνθούν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους και τους εαυτούς τους, ενώ πρωτοφανή γεγονότα καταγράφονται περίπου από τις δυόμισι το μεσημέρι: Ενας άνδρας έχει μεταφερθεί μαχαιρωμένος από την οδό Σόλωνος, όπου δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι του έκαψαν τη μοτοσυκλέτα του. Παιδιά έχουν λιποθυμήσει - ένα δίχρονο νήπιο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ενώ περίπου στις 4.30 το απόγευμα ξεκίνησε ο τρίτος γύρος της ρίψης των χημικών.
Η αστυνομία έσπευσε να αποδώσει τα επεισόδια στη δράση ακροδεξιών, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούσαν να περάσουν αντιεξουσιαστές στο Σύνταγμα. Πριν από λίγο, ένας φωτορεπόρτερ δέχθηκε άγρια επίθεση και άγνωστοι τον χτύπησαν στο κεφάλι.
Μαχαίρωσαν άνδρα στη Σόλωνος
Την ώρα του παλλαϊκού συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος, άγνωστοι μαχαίρωσαν έναν άντρα ηλικίας περίπου 45 ετών στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Σόλωνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ ο τραυματίας έχει μαχαιρωθεί στον μηρό και στους γοφούς περίπου 11 φορές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Μέχρι τώρα δεν έχει διασαφηνιστεί αν ο τραυματίας συμμετείχε στη μεγάλη συγκέντρωση.
matomenos02

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι ο τραυματίας έφερε πάνω του την ελληνική σημαία.

Οι άγνωστοι που μαχαίρωσαν τον άντρα έκαψαν και τη μοτοσικλέτα του.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

6 σχόλια:

  1. Τα παραλετε!
    Στο μηρο και στον πωπω του και 11 φορες γραφετε, αλλα τι επιδεσμους εχει στο κεφαλι??
    Τι γινεται με την ελληνικη δημοσιγραφεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσίπρα το '15 δεν σε ήξεραν και σε ψήφιζαν. Φέτος είναι αλλιώς. Θα τις χάσεις όλες τις εκλογές και θα πας φυλακή για εσχάτη προδοσία.
    Ο πρώην κνίτης που παριστάνει τον πρωθυπουργό, θα φύγει από τη χώρα νύχτα. Ο Καμμένος θα εξαφανιστεί εκλογικά. Φέρει τεράστια ευθύνη για τη συμπαιγνία και το θέατρο με τον άθεο κομμουνιστή. Διότι τον Ιούνιο του 2018 που μονογράφτηκε η συμφωνία παρωδία στις Πρέσπες, δεν έριξε την κυβέρνηση και τώρα, κατόπιν προσυνεννόησης, της εκχώρησε δανεικούς βουλευτές για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Ωστόσο για τους ντόπιους "ερυθρούς Χμερ" το τέλος πλησιάζει. Και θα είναι οδυνηρό και οριστικό. Ο Λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά. Εξάλλου το είχε βιώσει στο πετσί του και την τραγική δεκαετία του '40.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβασε κι αυτό φιλαρακι και προσεχε μην παιζεις τον τρελλαμενο!Ειναι σχολιο αναγνωστη και αναφερετε σε προηγουμενο αρθρο της Καθ. 17.2.19 περι τρομοκρατιας και Κουφοντινα ) προετρεπει δε τον Μπακαγιαννη να "καθαρισει " την Αθηνα δια των οπλων...

      Ελαβε 10 ψηφους αμεσως απο αυτους που το διαβαζαν και συμφωνουν με αυτα που λετε...
      Ηταν αυτοι αριστεροι η δεξιοι λαικιστες? Πρεπει να βγαλετε τα γυαλια της αχρωματοψιας για να δειτε οτι ο φασισμος δεν εχει χρωματα.
      Τουτα δω είναι αντιγραφη για σενα φιλαρακι!.

      Διαγραφή
    2. Έχεις τρικυμία στο κρανίο

      Διαγραφή
  3. Το ΣΥΡΙΖΑ είχε σήμερα τον επιθανάτιο ρόγχο του. Τελείωσε και πολιτικά. Ότι και να δώσει στους Έλληνες(που δεν θα δώσει και τίποτα), σήμερα κατάρρευσε, μαζί του βέβαια κατέρρευσε και η αριστερά ως ιδεολογία. Τα ποσοστά του στη Μακεδονία δεν θα έφταναν ούτε το 10% αλλά θα το θέμα είναι ότι συντριβούν και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν ξέρω ποιος μόχθησε για να φτιάξει τον ΣΥΡΙΖΑ με οποίος στρεβλωμένες αντιλήψεις έχει, πάντως σήμερα ο Αλεξις φρόντισε να αποδομήσει πλήρως το κόμμα του. Κρίμα σε αυτούς που έτρεχαν για τα ιδεώδη ο Αλεξις σας σήμερα διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ. Πάρτε κουβάδες κουβάδες και ξανά κουβάδες βάλτε βαζελίνη γιατί αυτό που θα φάει η αριστερά θα είναι μια τεράστια .... που όμοια της δεν θα έχετε ξαναδεί. Αριστερά και Έλληνας ποτέ ξανά μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου καλα τα λες από τη πλευρα σου και τα δικα σου πιστευω !Σαν πολιτης μιας ελευθερης και δημοκράτικης πολιτειας εχεις την απολυτη ελευθερια να τα γραφεις , μονο σταματα αυτη την ομοφοβικη σου ταση να προσπαθεις να τα επιλυσεις και να εκδικηθεις με βαρβατηλες και.. ν! Αυτα λεγονται στο Οριεντ εκτος κι αν εισαι από την άλλη οχθη! Κατι δεν παει καλα!Δεν λυνονται όλα με το κατω κεφαλι, αυτουποβιβαζεσαι!!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά