Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Γιατί .....;


Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει το σφράγισμα ενός επαγγελματικού χώρου.
Το θέαμα μελαγχολικό.
Ανεξάρτητα από τα αίτια του κλεισίματος ,πρέπει να αναρωτηθούμε αν έχουμε την πολυτέλεια με τη στάση μας, να διώχνουμε νέους επαγγελματίες τη στιγμή που όλοι πρέπει να επιδιώκουμε την ανάπτυξη του τόπου μας.
Οι πάσης φύσεως αρμόδιοι ας σκύψουν πάνω στο πρόβλημα δείχνοντας την ευαισθησία που αρμόζει.

9 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πιο λόγο σφραγίστηκε το μαγαζί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή παρά τις προσπάθειες για να βγάλω ένα συμπέρασμα οι απόψεις είναι αντικρουόμενες ,είπα μόνο να αναφέρω το γεγονός χωρίς σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως λέγονται τα καταστήματα του είδους σφραγίζονται αν δεν έχουν άδεια η αν έχουν γίνει τρεις υμνήσεις για από την αστυνομία τι από τα δυο συμβαίνει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι συμβαινει??εγω ξερω πως με αυτον τον δημαρχο γινονται αυτα τα πραγματα!!!!απαραδεκτο να κλεινουν το μαγαζι του παιδιου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολοι ανοιγουν στην αρχη χωρις αδεια λειτουργειας μεχρι να βγει.εκει εξαντλησαν ολη την αυστηροτητα?σε εναν ανθρωπο που ηρθε να τιμησει τον τοπο του και χρεωθηκε οπως ολοι μας για να φτιαξει το μαγαζι?πιστευα επισης οτι σαν δασκλος που ηταν ο δημαρχος μας θα ειχε μια πιο αμεση επαφη με τον κοσμο και τα προβληματα του και οχι να ημαστε ακομη ενα χαρτι που θα στειλει!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ο φίλος που άνοιξε το μαγαζί ήταν κάποιος που θα είχε από πίσω του κάποια μεγάλη φίρμα σίγουρα θα λειτουργούσε ακόμη γιατί όλοι αυτοί που θέλουν να [προστατευόσουν] το δημόσιο συμφέρον τολμούν να τα βάλουν μόνο με τους μικρούς και απροστάτευτους που έχουν μόνο τα χεριά τους και το μεράκι για την δουλεία τους .
    Όλοι αυτοί στη Φθιώτιδα ιδικά κάνουν την πάπια όταν πρέπει να επέμβουν για την προστασία του περιβάλλοντος σε σχέση με της βιομηχανίες αλωστε εκεί είναι πάλα τα λεφτά και μεταμορφώνονται από την μια στιγμή στην άλλη σε ενοίκους ορνιθώνα δηλ. κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά